avatar

Невчесани мисли

Наскоро BgLOG.net навърши 8 години в българското интернет пространство. И по този повод ме налягат едни мили спомени за приятелства, купони, срещи с интересни хора. Мога да се сетя за много хора, които през годините са ми дали много със своя мироглед, написани или споделени в разговор мисли.
Какво ли става днес с тези хора? Някои от тях следя във Facebook, други срещам понякога на улицата... Наскоро пък един колега в работата ми разкри, че е един известен блогер от BgLOG.net, който преди това нямах честта да познавам. Много се зарадвах да го разбера, макар и няколко месеца след като отидох да работя там.

Почвам да се замислям за поколенията. Дали тогава не бяхме "луди и млади" с повече свободно време, готови за купон и раздумка с приятели... Дали това се е променило или технологиите вече са други?

Нещо, което стартира почти на шега преди 8 години вече има над 25 000 потребителя, повече от 36 000 публикации. Не мога да си представя дори колко много е това като отделено време.

Аз лично последните години нямах много време да влизам и да се грижа за BgLOG.net, но ще се постарая това да се промени. Ще се радвам да се срещна отново със старите приятели, да прочета отново интересни и стойностни публикации. Да усетя отново духът на BgLOG.net, който ме вдъхновяваше така силно :)