Всички постове по почистване ключова дума

Преглед:
 
Преглед:
avatar

Могат ли роботите да ни заместят в чистенето?

Могат ли роботите да ни заместят в чистенето?


Животът непрекъснато се променя и всеки от нас търси начин не само да живее модерно и в крак с новостите, но и да води пълноценен и смислен живот. За да живеем по-добре и за да улесним ежедневието си, можем да използваме иновативните уреди за почистване, които стават все по-достъпни за обикновените хора.

Роботите за почистване не са новост и не са нещо, което не можем да си позволим, особено ...
avatar

За по- чиста и красива София

Когато се преместих да живея в София, преди 3 години ми допадна цялата лудница. Има някои неща, които никога няма да ми се харесат, но ще продължи да бъде така, докато всеки от нас не допоринесе да живеем в по- добро място.
avatar

Един боклук мръсно не прави?

Боклук по боклук - мръсотия.

Приятели, хайде да се включим в почистването на националнитепаркове. Има нужда, защото ние с вас не оставяме боклуци след себе си,но мнозина го правят.

От WWFще създадат организацията, а ние ще дадем нашия скромен принос.  Азмога да се включа в почистването на Витоша. Ще бъде полезно и приятно.Идвате ли?

п.п. Скоро ми дърпаха ушите, че но можах даорганизирам похода по билото на Беласица, но за жалост ...
avatar

Рибата

Лежеше си там, хлъзгава и студена, и ме гледаше с мъртвото си око. Опнатото й на плота безжизнено тяло изглеждаше толкова... потреперих от погнуса, преди да се сетя за думата. Както и да е – нямаше да ми се размине чистенето, ако стоя отстрани и подсмърчам гнусливо.

Сложих пръст върху лигавите й хриле, а с другата ръка взех брадвичката. Голям рибок, сигурно повече от един удар ще трябва, за да отделя главата. ААА! Отскочих назад и изпищях като из...

avatar

Почистване на Пирин

Преди няколко дни разбрах за една чудесна инициатива за събиране на отпадъци в защитени територии и природни паркове в България. Тази година събитието се организира за десети път и ще се проведе в Пирин от 26ти юли до 7ми август. Сигурна съм, че ще е много вълнуващо преживяване. Няколко дни ще има семинари на различни теми, свързани с глобализация, природозащита и живот в хармония с природата, а след това ще се направи преход с почистване по мар...

Powered by PageSpeed