Всички постове по община ключова дума

Преглед:
 
Преглед:
avatar

София - мръсен въздух, хаос, кал и некачествени ремонти

Поредна година столицата е под мъдрото управление на Фандъкова и резултатите са плачевни. Грозотата може да се види навсякъде - разорани улици, разхлопани тротоари, колите не могат да се разминат, междублоковото пространство е толкова занемарено, че дори е опасно. Примиряваме се и продължаваме напред. И така вече 20-30 години. Постоянно оправданието е, че няма пари. А пари има и постоянно постъпват в столицата. Например от паркинги и гаражи - ...
avatar

Столична община - некадърност и корупция - вижте само!

През 2014 г. се нанесохме в апартамент в ж.к. Люлин 7. Хубав квартал, хората са приятни и има пространство и въздух. Предблоковото пространство обаче беше като като лунен пейзаж с огромни кратери. Пуснах сигнал, като получих отговор, че е планирано да бъде извършен ремонт на пътя, при това същата година. Отговорът цитирам по-долу. Една година по-късно не се беше случило нищо, лунният пейзаж продължаваше да съпътства ежедневието ми, а ...
avatar

Помните ли големия сняг?

Ако някой не се сеща, имам предвид ето това:

Тогава толкова се вбесих от лемарщината на бат Мухобойко, че написах жалба до него, посредством имитиращия демокрация формуляр за жалби на невинни граждани сайта на Столична община. Отговорът още го чакам, но не ми е за това думата.
avatar

Катерачи или скачачи – изберете сами :)

Софийските общинари се грижат за добрата ни спортна форма, но не само, когато ни увеличават цената на трамвайното билетче и ние изминаваме пеша дълги разстояния. На трамвайната спирка днес бях поставена пред нова дилема, продиктувана от повишаването на температурите и топенето на снега: дали със засилка прескоча локвата, за да стъпя на платното и оттам да стигна до трамвая, или да изкатеря някоя от снежните купчини, наредени до тротоара.

...
avatar

Мислите, че София е затрупана със сняг?

Разгледайте тези снимки от родния ми Плевен, които направих в петък вечерта... и помислете отново.


А ето това е текст от официалния сайт на община Плевен:

Петдесет снегопочистващи машини  работят второ денонощие на територията на  Плевен, още двадесет – в малките населени места на общината.
“Инжстрой” ЕООД почиства машинно 50 км улици в града и още 128 км от четвъртокласната пътна мрежа, “Чистота” ООД – близо 40 км, а “Шеле България” ЕО...

avatar

Жалба до кмета за снега

Текстът по-долу току-що го пратих през системата за жалби на виртуалното деловодство на Столична община (благодаря за съвета, Тери).

Да, зная какво ще кажете - че никой няма да ме чуе. И че ще го хвърлят на боклука или ще ми отговорят след 3 години, че нищо не могат да направят. Да, зная. Зная и че няма да накарам бате Бойко да си размърда *ъ*а с моята жалбичка.

Но дори пренебрегнати, смачкани, забравени и затрупани от сняг, ние, гражданите на Бъ...

Powered by PageSpeed