празник

Преглед:
 

Колко е хубаво срядата да е почивна

Чудесен ден! Днес празнуваме 9 години от годежа и се отсвяткахме към Благоевград на разходка. Изкарахме си много приятно и накрая продължихме на балкона, който сме направили много уютен.
И се замислих - колко хубаво би било всички дни сряда да бъдат почивни. Два дена работиш, хоп, един ден релакс. Още два дни работиш и идва уикенда :)
Да, звучи глупаво. Обаче животът си минава на работното място, а вечерно време като се върнеш едва успяваш да ...

Великденско тържество в детската градина

В нашата детска градина се състоя Великденско тържество. Нямаше как, излязох по-рано от работа за да присъствам. Не можех да оставя дъщеря ми, която вече е на 5 годинки да търси погледа ми с надежда и да не ме види сред публиката. Тя се подготвяше няколко седмици, а всички фъстъчета бяха много сладки.

Представям ви клип, който заснех и запечатах вълнението на дечицата. Приятно гледане :)

7 години от сватбата

Днес празнувах 7 години от сватбата ми с Мая. По този повод се разходихме из Панчарево, където се возихме с лодка, а след това скокнахме към язовир Искър. Там седнахме в Черната перла, където се насладихме на гледката и хапнахме доволно. 
На връщане ни се допи кафе, затова отбихме отново към Панчарево, където пък видяхме, че има въдици и всеки може да се опита да лови риба. Взехме си една въдица под наем и отидохме. Десет минути по-късно ...

Кръщене, рожден ден и годишнина от сватбата

Тази вечер пътувам към Сопот. А утре ще направим кръщенето на вече 4 годишната Ения в църквата в Сопот. Същият ден пък е рожден ден на моята очарователна съпруга Мая. Ще съчетаем двете събития и се надявам да бъде много приятно, въпреки лошото време, което ни очаква.

Приготвили сме се за кръщенето - попът е уговорен и се надявам Ени да приеме церемонията с усмивка. Тия дни ще напиша една статия, която много ме сърби да напиша - какво е да си ...

Весела Коледа! :)

Желая на всички потребители и читатели на BgLOG весела и щастлива Коледа и чудесно изкарване на Нова Година :) Нека на този чудесен празник бъдем усмихнати в компанията на своите най-любими хора!
Това е моята "Коледна" картичка за вас, за добро коледно настроение :)
Бъдете живи и здрави и винаги засмяни!
    

Весели празници на всички! :)

Искам да пожелая на всички вас, весели празници!

Надявам се, че ще изкарате незабравими мигове, а защо не и часове, със своите любими хора! Бъдете живи и здрави, все така готини и интересни събеседници :)

На този светъл празник, нека забравим всички мъки, които са ни сполетяли през годината и да се съсредоточим върху най-важните неща в живота. Нещата, които са безплатни, но същевременно са най-скъпи. Това е обичта, любовта и хората до нас!

...

Най-добрата ми приятелка днес е рожденничка!!! :)

Честит рожден ден Мише!!! Пожелавам ти да бъдеш много весела, много здрава, щастлива, обичана и все така добра! Желая ти много любов, радости в живота и разбира се, вълшебства!
Винаги си била до мен, в лошо и добро, търпението ти е безгранично и стотици пъти си доказала, че си човек, който заслужава добро и само добро!
Когато се запознахме преди колко, може би вече 8 години, не подозирах, че ще открия такъв чудесен човек като теб! Помниш, запознах...
Powered by PageSpeed