купон

Преглед: >
 

Събота, 19:30 часа, DeWars - рожден ден на BgLOG.net

Рожденият ден на BgLOG.net ще се отпразнува в събота, 19:30 часа в DeWar's (обичайното място, намиращо се до кино Одеон и срещу Попа). Всички, които пожелаят са поканени да заповядат :) Ще се видим, ще си вдигнем наздравица за третата годишнина на сайта и ще се повеселим :)
За разлика от друг път, сега съм резервирал само половината заведение, тъй като миналия път се събрахме прекалено малко хора и не смея да затворя цялото отново. Моля ви, докаж...

Заповядайте на коледното парти на BgLOG.net :)

Заповядайте на коледното парти на BgLOG.net! :) То ще се състои на 15 декември  събота от 19 часа на обичайното място - клуб DeWar's. Всеки, който пожелае е добре дошъл! :)
Клубчето се намира точно срещу Попа, до кино Одеон. Ще има наша музика, както и почерпка, ще танцуваме и ще се веселим до късно :)
Вече всичко е организирано! От вас остава само да дойдете и да не забравите своите коледни усмивки! :)...

Пловдивска среща

Вече сме в Пловдив! :) Засега сме Жоро Атанасов, Таничка, Eowyn, Joneff, Micromax, Tosh и аз. Малко по-късно ще се присъедини и Swetew. Който иска да се присъедини към нас довечера на кръчма е добре дошъл! Още не знаем къде ще отидем, така че може да се обадите след 19 часа на 0888 446 113 (Teri), за да ви кажа къде сме :)

Терини вълнения :)

Денят е четвъртък, часът е някъде около 9 сутринта, а в главата ми се въртят сума ти мисли. На първо място нямам търпение да дойде събота и да се срещна с всички блогери, които ще дойдат на коледното парти :) Гледам анкетата и смятам наум през час колко хора ще дойдат. Засега по най-смели надежди ще се съберем около 50 човека :)
Много ще се радвам да видя всички вас, тези, с които вече сме се виждали много пъти, а също и тези, които веч

ДНЕС - коледен купон на BgLOG :)

Датата е 16-ти декември (ДНЕС!), мястото е Dewar's, същото място, където беше и предишният коледен купон на BgLOG :) Поканени са всички, абсолютно всички, които имат желание да дойдат :)...

КАПАРО НЯМА!!! Който реши да дойде, просто идва!...
Ако някой срещне проблеми с намирането може да ми звънне на номер 0888 446 113...

Коледен салса бал във Военният клуб

Вчера беше вълшебна вечер. Във Военният клуб се състоя коледен салса бал, на който стотици млади хора се забавляваха до към 3 часа сутринта, а след това повечето се изнесоха в Салса плюс, където купона продължи до развиделяване :)
Партито беше организирано добре, а Салсабор имаха повод да почерпят по случай своята четвърта годишнина :)
Нашата школа се събра във Военният клуб, където потанцувахме добре! Аз лично изтърках едни обувки о

Отново в Салса Плюс :)

Миналата вечер школата отново отидохме в Салса Плюс, където си потанцувахме добре :) Можете да видите снимките на този адрес, както и да разгледате част от тях тук :)
Беше чудесно и потанцувахме много :) Много се радвам, че потанцувахме със Щили, с която направихме чудесни импровизации на дансинга :)

DSC03054

Коледно парти :)

Сигурно мнозина от вас помнят коледното парти на BgLOG на 17-ти декември миналата година :) Тази година имам идея то да е още по-добро от миналогодишното, в заведение на 2 етажа с камина и караоке. С листа по масите, на които всеки може да рисува с пастели. Заведението се нарича Старата къща и май отскоро е прекръстено на Гърнето или нещо подобно. Тъй като до декември месец не остава много време и трябва да се почва организацията пиша този

Снимки от маскеният бал на BgLOG.net :)

Изкарахме си чудесен купон тази събота и неделя :) Купон, който ще бъде незабравим за мен :) Бях много щастлив, че се събрахме толкова много хора, всичките до един заредени с положителни емоции и купонджийски настроени :) Разбира се, като са такива хората и снимките, които могат да им се направят също носят голяма част от тяхното добро настроение :) Ето малка част от снимките, като съм акцентирал върху маскировките, както и доброто настрое

Чудесен купон в Мансардата и Салса Плюс (Снимки! :)

Вчера си изкарахме невероятно! Събрахме се в Мансарда хората от школата и танцувахме до късно, а след това отидохме и в Салса Плюс, където купонът се вихреше до 3 часа сутринта :)
Танцувахме много, усмивките бяха налице, а настроението върховно :)
Като видите снимките ще се убедите, че е било така :) Всички снимки може да ...
Web accelerated via IISpeed by We-AMP