Рожден ден на BgLOG

Тези дни чета стари публикации и ми става едно мило. Минаха почти 17 години от рождението на BgLOG.net. Онзи ден гледах първата си публикация тук и нахлу сюрия от спомени. Спомени с приятели, с хора, които обичам и до днес. Спомени за срещи, за купони, за веселие, радиопредавания, благотворителност, писане на книги и много други!

 Бяхме една общност, която беше за чудо и приказ! :)

Та... се сетих, че последната среща на BgLOG.net беше в далечната 2017 г. А рожден ден не сме празнували отдавна. Така че, обявявам среща на BgLOG.net по случай 17-тия му рожден ден! Ще е чудесно отново да се съберем!

Тъй като не съм сигурен, че всички влизат и четат, обявявам следното - моля, ако някой от старите пушки чете това, поканете друга стара пушка. Пратете му покана. Нарочно пускам поканата и доста по-рано, за да има достатъчно време да се организираме :)
И още една молба - за да е възможно да се резервира заведение е необходимо да се знае броя на гостите. Затова, моля, заявете участието си тук в коментар. Необходимо е да знам броят хора, които ще се съберем до 31-ви декември 2022 г. Купонът ще бъде на 14-ти януари (събота) 2023 г. 

Ще се видим, ще споделим какво се е случило за тези години, с какво сме се преборили, как сме помъдрели... Но ще бъдем заедно отново! Поне за миг!

Ще се радвам да се видим! А вярвам, че и вие ще се радвате да видите другите! :)

Ваш, Тери