avatar

клуб 706 - Оnline

принципно щях да го пусна в петък.. такова за края на седмицата за разпускане.. обаче гледам нещата много се нажежиха и го пускам сега.. сряда е много тежък ден..

беше есен.. седяхме с адашчето в неговата стая и пляскахме здраво белот, като междувремено унищожавхме специалното мезе от дядото на пешо.. беше загубена кауза -- пешо и мечката си имаха изградена схема и аз и адаша усърдно губехме игра след игра..

в този момент на врата се позвъни.. отидох да видя -- беше един колега с който се запознах по-рано в университета.. трифон струва ми се..

- абе така и така - почна той - правя купонче ако искате елате.. стаята е 706, ако я знаете..

иска ли питане -- това беше старата стая на ванкос и я знаехме много добре.. твърде добре даже..


из "дневника на един joneff"

всъщност такава книга няма.. вероятно няма и да има, но това което е казано в нея е истината.. в един случаен ден трифката се изтипоса на прага на вратата на адашчето и така се случи че отидохме там..

после имаше следваща вечер.. и следваща.. стая 706 стана част от нашия живот..

незнам кой измисли понятието "клуб 706", но всички приехме идеята моментално..

там винаги се събирахме приятели.. винаги си правехме яко.. и никога ама никога не се пускаше чалга.. клуб 706 беше мястото където можеш да отидеш по чехли, че дори и бос (примерно ако идваш от от 708) .. може да нямаш никакви кинти и пак да си изкараш яко..

абе беше място с обстановка, атмосфера и приятели..

затова ви каня най-официално на откриването на клуб 706 - онлайн..

посвещавам го на ванката, трифон, робърт, ценката, руски, монка, жежа ... както и на всички знайни и незнайни постетители гости и жители на клуб 706..