avatar

Шаш :)

Хехеее...Такааа, от време на време се сещам да проверя какво става с мегалюбимата ми банда от детските години - Хенсън.


 И какво научавам днес - и Зак се е оженил Surprised Не, че нещо, де...Що да се не женят момчетата, доста романтичнички бяха, съдейки по музиката и текстовете им.Та, освен Тейлър, който се оженил през 2002 и вече има две деца, и Зак е предал фенките, хихих. Само моят едновремешен любимец Айзък държи фронта, макар че четох някъде, че бил сгоден. Абе то лошо няма, ама са на по 20 години...Макар че аз съм последният човек, който може да говори за правилна възраст за женене.
Тааа, имат 2 нови албума, които аз нямам...А като нямам и пц, няма къде да ги дръпна, а много ме е яд. Сега слушам поне 50 пъти по-тежка музика,де :) Но пък все още ми е приятно да си ги пускам понякога и да си спомням как на 13 години ( леле, това е било преди почти 10 години !!!) заспивах всяка нощ с In the middle of nowhere, мечтаейки за техен концерт. И цялата ми стая беше облепена с техни плакати!Та така, стана ми малко странно. Изнамерих няколко снимчици да ви покажа :)
Тейлър и съпругата му Натали, сватбата е на 3 юни 2002. Тя е на 18, той на 19. Или нещо такова.










А това са Зак и съпругата му Кейт на сватбата им на 8 юни 2006 година. Той е на 20, тя на 22.














А това е Айзък . Тюх, и с къса коса е сладур. Но това не значи,че давам на Ицото да реже неговата. Абе винаги съм си падала по китаристи, чак се чудя, че Лорди не свири на нищо, а е от музикален род...









Исках да намеря и снимки на сина и дъщерята на Тейлър - Джордан Езра и Пенелъпи Ан.Хубави имена, между дрегото, харесват ми.За американскии, де.
Новороденият Езра :)

















Езра с татко си  Тейлър.






Снимки на Пенелъпи обаче не мога да намеря.
Та исках още да отбележа, че май само Тейлър си е останал русичък.И Айзък, и Зак доста са потъмнели в сравнение с плакатите,които още висят в стаята ми (мдааа, мразя промените). Та това ме вълнуваше днис и исках да си споделя :)