avatar

Спрете сватбите в Аджисана ли!?

В Пловдив живея в Големия гигант, срещу една от по-малките циганско-турски махали Аджисана (всъщност не знам циганска ли е, или турска).Едновремешното ми дългогодишно гадже живееше още по-близо до нея, та сме имали направо близки контакти, част от приятелите му живееха там. Не съм останала с никакво лошо впечетление от нито едно от момчетата, освен да речем, че не можеха да разговарят много с мен, защото интересите ни нямаха много общи точки.Но определено не ми се струваха лоши хора.Както и да е, за друго иде реч.
За тази статия - http://news.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=910552 (не работи нещо слагането на линк???). Бях искрено учудена.Че вдигат сватби - вдигат, че са шумни - шумни са. Но са през деня и не са нощем. За разлика от "българските", провеждани в съседната  ресторанто-кръчма, които почват в 20-21 и свършват в 3-4, пускат по-гадна музика и от циганската и много по-силно.
Снощи беше ужасно досадно - диджеят беше тъп, съдейки по простотиите , които ръсеше, музиката беше тъпа (когато пусна Анелия, се почувствах все едно е пуснал Crematory) , просто беше кошмарно.И с това постоянно "Горчиво,горчиво".Абе когато искат, тогава ще се целуват, що някой да им нарежда, че и да ги зяпат!!!Дотолкова станаха досадни, че една жена от моя блок към 23.30 изкрещя: "Айде стига с тия простотии вече!!!" доста мощно, та те тогава, разгеле, се сетиха да се затворят вътре в ресторанта и да намалят шума.Не толкова,че да не разбера плейлистата, но поне не толкова силно.
Не ме разбирайте погрешно,не съм против големите сватби и големите купони.Просто не трябва да се разрешава на кварталните кръчми да поемат сватби.
Та спрете сватбите на Аджисана ли?Дето са  3 пъти годишно? Или спрете шумните "български" сватби, които са всяка събота?