avatar

Следтрапезно....

    Минаха празниците, отшумяха трапезите, останаха натрупаните килограми.... Трябва да се стегнем, да се сложим на режим за разтоварване или направо на диета! Но както знаете диетите са хиляди и не всички работят, т.е. водят до трайни резултати! Какво правите вие, когато  в огледалото ви изкача един  позакръглен човек, който само дето не крещи "направи нещо, не искам да съм такъв"! 

8986_1.jpgДиета с кисело зеле е последният хит!

 Да, но разумът крещи - а огромното количество сол, което поемаш?

Или :Отслабване с елда!???или   Диета с вино!??

  Още по-интересни са нещата, които не са свързани с храненето , а с психиката като например:

Фън шуй порядък в отслабването
Според фън шуй затлъстяването се дължи на излишъка от няколко фактора: излишни килограми, излишни мисли, излишни предмети и излишни движения. Те изчерпват силите и възможностите, и нарушават баланса в организма. Затова отслабването с фън шуй започва с промени в начина на живот, най-вече в организацията.  Древнокитайското изкуство следва логиката, че ако не сте способни да поддържате реда в дома си, няма как да отделите време и енергия за фитнес и здравословно хранене.

  И така, какво правите вие, дами и господа, за да бъдете красиви и здрави? Ето какво казва красавицата Кели Брук по въпроса: Сексът - най-великата диета.

http://life.dir.bg/2009/01/16/news3861177.html#sepultura

   А вие?

                        A и да не забравя - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕТО    АТАНАС  ( и неговите производни)! Живи и здрави!

     Честит имен ден!