avatar

Парти на DJ Devilfish в София

Някой да се интересува от покана за партито на Dj Devilfish (+ DJ-те Ясен Петров, Стивън и Смърф) в Парти център на 4-ти километър на 14 декември или някой също да има покана, а да няма с кого да отиде на партито?
По много странен начин спечелих въпросната покана, която, както се оказа, важи само за един човек (което е особено глупаво, но явно организаторите не са стоплили).
Аз не познавам друг, или поне не знам за някой от моите познати, който също да има пропуск за това събитие. Ако не си намеря компания до ден-два, не ми се ходи по две причини:
1) не искам да отида на подобно парти сама;
2) не знам къде точно се намира този Парти център и нямам намерение да се лутам сама, особено на връщане.
Така че - ако някой се интересува от поканата - да сигнализира. Засега нямам намерение да я използвам.

ПОЯСНЕНИЕ (един ден по-късно): Не знам дали първоначалният ми постинг е бил достатъчно ясен, затова обяснявам - поканата, която имам важи за ЕДИН човек, т.е. за мен (евентуално) ИЛИ за някой друг, на когото мога да я дам.
Още нещо (предизвикано от анонимни коментари и разни писма): Поканата ми, насочена към ПОЗНАТИ, които също имат пропуск и искат да отидем заедно, е абсолютно приятелска и всякакви двусмислия от романтичен или интимен характер са неуместни.
Ако и след тези пояснения някой от BgLOG изрази желание - ще се радвам :)