avatar

Наистина ли сме РАЯ?

ДПС – Препратка от Паула Лайт.
Наистина ли сме РАЯ? Ако гласуват 20 % от българското население, ДПС ще има 100 депутати в Народното събрание. Ако гласуват 80 % - ДПС няма да има нито един депутат! ПОМИСЛЕТЕ СИ!!! Моите приятели от радио “ОТЗВУК” – Флорида ми изпратиха тази статия. Ако я намирате за подходяща,  публикувайте я!

Iv Berov
 
Приключва четиригодишен тъмен експеримент в историята на съвременна Б. Отива си разпищолен кабинет с мандата на етническа протурска партия. Приглушено кънтят новини на турски по Националната телевизия. Ехото влачи жалните маанета на сърцераздирателно виещи ходжи, огласящи ефира в Идеалния Център на София. Назидателно стърчат минарета до сградите на Министерски съвет, Народно събрание и Паметника на София. Притихват предизборно турцизирани министерства, отрасли и райони. Наистина ли се е състояло Освобождението на 3 март 1878 г
или това е било историко-етническа интерпретация на Великите сили? Поредният сън на роба - необратима историческа прокоба...
Навсякъде ври и кипи и младежта " се е втурнала към ДПС". Така лидерът на ДПС Ахмед Доган обобщи късно снощи в Гоце Делчев впечатленията си от 15-дневната предизборна обиколка на ръководството и кандидатите на ДПС за евродепутати в страната.
Младите хора се раждат с ДПС, растат с ДПС, чувстват ДПС като вътрешна потребност за сигурност, смята той. Една партия е силна само, когато има растеж, каза Ахмед Доган. Ние сме силни, защото имаме огромната енергия на осъзнатото единство. Етно партията ДПС е най-чистата форма на търговско акционерно предприятие със адекватна йерархична структура и добре организирани филиали. Като финансово-религиозно дружество, тя привлича младежите с конкретни ЯРКИ примери за благополучие и гарантирано печеливша визия за бъдещето. По-добре балансьор, отколкото сервитьор. По-добре във властта,отколкото на бразда... НОВА генерация със ЕТНО репарации!
Освен това ДПС е единствената партийна структура в Булгаристан, която създава и обучава свои собствени кадри,след което ги внедрява в държавната йерархия,помага им да се интегрират и най-важното НЕ ГИ ПРЕДАВА или ПРЕПРОДАВА! Младите вече не вярват на обещания за светло бъдеще,което трябва да чакат 20-30 години. Не искат да разчитат на мизерни пенсии,на безплатно образование и на безплатно лечение,защото БЕЗПЛАТЕН обяд НЯМА.Всекиму според заслугите, но ВЕДНАГА. За българските общественици,сменили няколко цвята и няколко агентури,ДПС е пункт за вторично изкупуване на разколебани души и съвести на провалени българи. ДПС е лаборатория за "вторично" реанимиране и трансформиране на политически амбиции и афинитет към бързо и трайно заБОГатяване.
Спомням си времето,непосредствено преди 1989 година,когато много неща бяха забранени, много неща - премълчавани, а много хора агентурно ангажирани. Истината капеше привечер по заглушаваното радио "Свободна Европа". Тогава за първи път чух името на дисидента Меди Доганов. Той "страдаше" в старозагорския затвор, без да предполага каква съдба са му отредили звездите, полумесеца и Държавна сигурност. Страдаше и народът, но звездите го бяха загърбили.Сега години след това, Меди купува предизборно медии,размахва строго пръст и се опитва да ни впечатли с "историческото" си великодушие.Обръчите са мобилизирани, кампанията върви, озвучавана от симфонична музика, а Шейтана чете наобратно Корана и се готви да прави политика за 500 млн.европейци...

ОТКЪС от писмото на Д-р Ханибал ЛЕКТЪР до един НЕЗНАЕН български политик, продал вярата за две-три шепи турски пендари : " Когато вечер градът притихне, чувате ли плача на агнетата от кошарите на Вашите бащи? А родопските гайди...? Спомняте ли си клозета, разположен в двора на родната Ви къща и страха, който изпитвахте като дете,когато се наложеше вечер да отидете до него? Сещате ли се какъв цвят бяха чорапите, с които дойдохте в София и каква козметика използвахте,за да прикривате тежката миризма на пот? Помните ли всеки път,когато мълчаливо сте се навеждали ШИРОКО разтворени,а времето сякаш е спирало ? Помните ли аромата на току-що окосената ливада - защото Аз помня всичко... Помните ли все още Апостола и Майка България ??? На какъв език разговаряте с Вашите деца и как им обяснявате какво означават думите народ, родина, вяра, България ? Колко струва експериментът да станеш ЕНИЧАРИН днес ? Започнахте ли да почитате стриктно Рамазана и Курбан Байрама,а научихте ли турските думи за предател, родоотстъпник, продадена душа? Свинско? Баклава? Дюнер кебап? Чували ли сте притчата за Кертикоолу и неговото дюкянче..."

"ДПС е продукт на БКП и на турските служби, заяви в предаването "Здравей, България!" на Нова телевизия от 10 януари 2007 г. лидерът на ОКЗНИ Минчо Минчев. От малкия екран Минчев потвърди, че решението за създаването на Движението е било взето от Андрей Луканов и Александър Лилов. Минчев показа в студиото Справка от 19 март 1991 г., внесена на закрито заседание на Министерския съвет,според която ДПС е получавало подкрепа от Турция. Според Справката, първите контакти на Ахмед Доган с турски представители датирали от пролетта на 1990г.

Мътна и кървава е историята наша. Учеха ни в училище на едно, после се оказа друго. Сега фалшификациите продължават. Турците ни наричат РАЯ в собствената ни държава,за евреите сме ГОИ, а за гърците сме - ВУЛГАРОС. Некачествен генетичен материал и контролирани мутации. БЪЛГАРИЯ умира, няма кой да я реанимира. Робът е заспал вековно..

.