avatar

НЕ И НЕ СВЕТЪТ НЯМА ДА СВЪРШВА. ПРИРОДАТА Е ВЕЧНА,

Страх лозе пази. Страхувай се човечество! В уплахата си човек е способен на невероятни постижения, а човечеството- на чудеса.  Свършват: въглища, нефт, руда....Има обаче и винаги ще го има един неизчерпаем източник- човешкият ум. В земното развитие на човечеството, докато успоредно с  Природата човекът  строй един свой свят МАТЕРИАЛЕН ( плодоносни растения, продуктивни животни, къщи, превози, техника) и ДУХОВЕН ( песни, картини, танци, музика, книги, енциклопедии, религии) - ЦИВИЛИЗАЦИЯ,ЧОВЕКЪТ НЕПРЕКЪСНАТО ДОБАВЯ НЕЩО, УГОЛЕМЯВА МОЗЪКА СИ

 В същото време  за около един век населението на родната планетасе е увеличило от 1.6 млрд на цели 6 800 000 000 души! Увеличила се е и нуждата от храни и всички стоки за бита.  Първосигнално можем да направим няколко важни извода:

-       Земята трудно може да храни толкова хора.

    -  Умници панически препоръчват целенасоченото ограничаване на раждаемостта в черна Африка , и  Южна Азия , можело да спаси света от гибел. което си е чист расизъм 

    КАК ДА НАМЕРИМ РЕШЕНИЕ :

Да унищожим  негрите,евреите…, другомислещите…, циганите...пардон, така правеха хитлеристите. Никой няма сила да повдигне планината, а всички заедно- могат, Този проблем на човечеството ще го решават човеците, които откриват нови природни закони ;Техниците, които умеят да измислят начини за приложение на новооткритията  ВАШИТЕ ТРЕВОГИ СА ОСНОВАТЕЛНИ, НО…ИМА РЕСУРСИ Вашата грижа е човешка- тревога,за човечеството.

     Тези дни е актуАлно, да се поставят човеците пред свършен факт, че... ще получават пенсия една година преди или... след смъртта. Защото ресурс пари не стига. Докато бедните стават по бедни, расте  броя на милиардерите
Нищо не се губи. Богатите не искат да намалят печалбите. Ще работим, без пенсия, за да стават по богати, Има таван пенсия, отместват в недостижимото бъд
eще времето за почивка и достойни старини,плащано цял живот А НЯМА ТАВАН НА МИЛООНИ И МИЛИАРДИ ЧАСТНО ПРИТЕЖАНИЕ.
     

НЕ СЛУЧАЙНО СЕ НАСАЖДА СТРАХЪТ ЧЕ

2012 Г

СВЕТЪТ ЩЕ СВЪРШИ. зАДА НЕ СЕ МИСЛИ 

ЗА РЕАЛНИТЕ ПРИЧИНИ, ДОВЕЛИ ДО 

ГОЛЯМАТА БЕДНОСТ, 

НЕГРАМОТНОСТ,БОЛЕСТИ, СПИН, РАК. 
        

Има си  решени
e:  РЕСУРСИТЕ на ЗЕМЯТА СА НЕИЗЧЕРПАЕМИ  Всяка епоха, цивилизация има своите ресурси Растежа на населението, ще предизвикат новаторите да намерят начини, да се ползват неизчерпаеми енергии,каквато земята,  космосът имат. И колкото по голям шумвдигаме, че ресурсите свършват, толкова по бързо ще се намират нови начини.

  Малка ни е културата да разберем, че постиженията телефон,  ИНТЕРНЕТ, радио, телевизор се използват, да да ни манипулират,плашат,  лъжат - особено, ако не искамеда сме с актуални за времето   елементарни знания.

Информация  за обществената ситуация. Това не е обида, а констатация.

   Българите сме бедни, защото сме мързеливи хитреци. А хитростта е, като жълта монета и с нея няма как да  станеш НОРМАЛЕН. Това е друга тема

Докато едни правят деца, други насаждат страхове, трети без да парадират щепотушат страховете, като предложат нови енергиини и хранителни ресурси. Те исега го правят и не е задължително всеки да го знае, Прогресът ще прониква навсякъде във всичко, Модерната ни епоха, която тресе  хората  вече300 години ще става все по супер грандиозна. Напредъка ще се разпространява с космическа скорост. Пример за това е внедряването на компютрите, преобразили сега света. А бъдещето - бедна ни е фантазията, да си го представим. 

Всеки човек има право на човешки живот, без насилия, ограничения и човечеството трябва да осигурява  еднакви условия на всички.
    Има човечеството един неизчерпаем ресурс за всички времена-човешкият ум, таланта да мисли и намира нови решения, да разгадава природните закони, които  са непоклатими, а това е гаранция, за това, че човечеството, спазвайки ги няма да погине.
    . Човешките закони ще стават все по точни и постоянни, като природните.
    Това е само едно мое лично мнение за бъдещето начовечеството, което е създадено от Бог, за да  бъде венец на природата. Всяко зло идва от неспазването на божиите заповеди- да сме добри. Да осъзнаваме грешките си, да искаме и получаваме прошка, да не слагаме в душите си гордост,завист, надменност и употребяваме даденият ни от Бога ум и талант за свое добро, за доброто на близките ни, без да причиняваме зло никому. Българите сме най безбожни и най бедни- едното върви с другото. Пробвайте!

Наказанието-неприятности, които сами си причиняваме, като нарушаваме  правилата- на държавата, на морала, на традициите, на общочовешкото добруване. 
     Човечеството не принадлежи на ничия раса, ПАРТИЯ, държава,а е неделима част от природата, която осигурява условия за всички. Трябва дасме способни, да ги използваме. ДА НЕ НИ НАЛАГАТ ПРЕЧКИ. 
    НЕ НЕ И НЕ! СВЕТЪТ НЯМА ДА СВЪРШВА. ЩЕ СВЪРШВА ЗЛОТО. БАВНО,НО СИГУРНО. БЪЛГАРИТЕ СМЕ ДОСТА НАЗАД В КУЛТУРАТА СИ ДА ГО РАЗБЕРЕМ. ТОВА ЕВСЕОБЩО СЪСТОЯНИЕ