avatar

НАТО на трибунал!

РАЗДАВИТЬ АМЕРИКАНСКУЮ ГАДИНУ!!!!!

Войни след войни, и така повече от 6 десетилетия......НАТО носи отговорност за смъртта на милиони невинни жертви по цялата земя. Абсолютно незаконното нахлуване в чужди държави под маската на "превантивните войни" е престъпление против мира и човечеството. "Мръсната война" във Виетнам блокира живота в земята на белите лотоси за 10 г. Над 8 милиона бомби се изсипаха от американски самолетоносачи върху виетнамската земя. Особено смешна беше т . нар. "акция на милосърдието", свързана с осиновяване на виетнамски сирачета от американци. Дори президентът Джералд Форд се фотографира за спомен с едно виетнамско бебе сираче, което беше върха на лицемерието и вината.
През 1945 г. Кафявият Райх умря, за да се роди през 1949 г. НАТО. НАТО копира 100% нацисткия Вермахт със зловещите зондер команди, СС и т. н. С нацизма се свърши преди 71 г., така че е престъпление да се създават и да действат толкова опасни организации като НАТО.
НАТО не е в състояние да гарантира световния мир, дори напротив, в продължение на 67 г. е непрекъсната заплаха за човечеството, поради което е необходимо да се създаде спешно военен Трибунал за натовските главатари, които постоянно търгуват с войни. Там, където стъпи натовски крак, тревичка не пониква! Ръцете на натовските бандити са изцапани с много свещена кръв на невинни жени, деца и страци. Най-страшното е, че българския Генщаб е под управлението на НАТО. Значи Република България не съществува! Срам и позор за Легенда Булгарика!
Операция "Анаконда" натовских головорезах и бандитов ожидает очень крутой К А П У Т !!!!!!!
НАТО е Заговор против мира!
НАТО - КАПУТ!! !КАПУТ!!! КАПУТ!!!
Мирът на Земята е предизвестен от Московския Кремъл!!!
Да здраствует русская армия!!!
Операция "Анаконда" натовских головорезах и бандитов ожидает очень крутой К А П У Т !!!!!!!
През 1945 г. Кафявият Райх умря, за да се роди през 1949 г. НАТО. НАТО копира 100% нацисткия Вермахт със зловещият апарат за насилие като : зондеркомандите, СС, СД, гестапо, дивизиите ”Мъртвешка глава”, айнзацгрупите и др. терористични органи за ликвидиране на световния мир и създаване на нови колонии, подчинени на реакцията и милитаризма.
С нацизма се свърши преди 71 г., така че е престъпление да се създават и да действат толкова опасни организации като НАТО.
НАТО не е в състояние да гарантира световния мир, дори напротив, в продължение на 67 г. е непрекъсната заплаха за човечеството, поради което е необходимо да се създаде спешно военен Трибунал за натовските главатари, които постоянно търгуват с войни. Там, където стъпи натовски крак, тревичка не пониква!


North Atlantic Treaty Organization е открита планетарна терористична диктатура на най-реакционните, най-шовинистичните и най-империалистичните монополи на финансовия капитал, които целят световно господство, но няма да стане!!!

Священные слова "Москва за нами!"
Мы помним со времён Бородина. НАТО на трибунал!