avatar

Мръсна газ до дупка ...

Картинг
За първи път днес се качих и на такова животно, първите две обиколки со-кротце, со-благо и после си викам: Абе аз шофер ли съм или лукова глава ... ? .... и газ газ ръчка и те обиколките свършиха.
Релаксирах 10-тина минутки с кафенцето и па на миниболидчетооо, обаче седнах на бричка с номер 13 и т'ва не фърфи - нищо разучих завоите и колко се напъвах да врътна бричката на некои завои и нистаа бе нистааа - куца работа :)))
После един приятел ме светна - спря в мен бил съм го бил засичал, за дистанция майка да си чувал ? Ма много се изръмбих дясната страна на кръста ми е синя, но пък адреналинчо е на 6 :)
Събрахме се малко по-късно 5 човека и ша са бегамеее, аз последен - и ги минах все още на старта, бях с друга бричка дет така да се каже летеше :)) и ми падна пердето и спирачката почти я забравих, въртях си го без никви грижи, тва дет все си мислех да го направя с нормална кола и дет все ме беше шубе, с картинга го постигнах - обратен завой с завъртане :) опитаха се да ме минат ама не би :)
После кат слезнах все ме болеше, сърби, боли, драго ми е :))
Впоследствие разбрах, че един приятел от зор да изпревари друг приятел излетял право нагоре по един баир и за две бройки да се натресе в бетонна стена - разминало му се е - разгеле.
Съдията ни бе комшийката - залаганията за моя милост били 1:30 :)
Готинко е