avatar

Малко история!

Това, че Новата година ни допусна в Евросъюза е хубаво. Това, че ние се стремим да се променим (дали успяваме, аз не знам) също заслужава адмирации. Това, че влязохме в съюза се очакваше.  Това, че сме европейци нашите политици го забравиха веднага след Нова година. Иначе си скасаха мартинките да честитят на българският народ, за какво бре, г-да политици! Още през 681 г. ханът на българите е показал на ромейте, че не сме варвари и заслужаваме нашата прекрасна родина която се намира в ЕВРОПА. Щом ромейският василевс Константин Погонат ІV Брадатия е дошъл сам да се бие с 50,000 отбрани свой войски и не ни е махнал от Мизия той е признал, че българите притежават правото да бъдат Европейци.
Но тогава българите са се държали като българи. Хан Аспарух е казал, аз няма да деля Мизия с никой, тя е изконна българска земя! Това говори много. Отдавна нашите ханове са разбрали, че за да те уважават трябва да се държиш като господар, а не като роб. Май ние техните наследници опропастихме всичко което можахме. Не писна ли на управниците ни който се държат по "мъжки" да правят някой сексуални движения с уста и с дупе за да ни признаят за европейци? Няма какво да ни признават бре - та ние сме европейци!
Това е изконно българско право! Ако някой мисли, че тези политици които са сега се държат като всичко друго, но не като избраните по народната воля за управление, а не за грабене  на последните залъци от бедната покривка на българите да вдигне ръка, крак или да помаха с уши - все едно. Не мисля, че народ който е бил страшилището на Европа, помощника на руските "освободители" и който при Дойран през 1917г. е победил 330,000 сърби, англичани и французи през първата световна заслужава това което е сега значи той е забравил едно - самочуствието. Народ който няма самочуствие е мърша! Ние отдавна не се държим като народ, а като племе! Докога? Сега ще напиша едно малко откъсче от книгата на една истинска българска писателка - Вера Мутафчиева, книгата се казва "Предречено от Пагане" ( Обяснение : Пагане е българката която е била толкова достойна, че боилите и първожреца на българите са се уплашили и  казали, че най- достойната жена в племето трябва да стане жена не на хана, а на бога на българите - Тангра и са я убили, чрез обесване) та в тази книга пише едно:

Среща между българският хан Аспарух и княза на славините Славун:

Хана: "До някой ден ще проумеете, че българи и словени имат един и същ враг, една и съща цел.
-Проумяваме!- кресна, все треперейки князът- Дошъл си открай свят, а искаш да делиш с нас власта над Мизия.
Няма да я деля - каза ханът - Искам я цялата!

....Днес Мизия се тресе пред името българин, сам си василевса не е посмеял да проводи срещу ни достойна за нас войска....

Това е било отдавна, но и ние сме имали история и то велика, имали сме крепости и сме властвали над древният свят. Какво е останало сега от обединението на славяни и българи - едно невзрачно народче с името българи. Нека се чустваме, че Европа си е наша изконна полагаща ни се земя. Нека бъдем със самочуствието на дедите ни. Никой в Европа няма да уважава хора без самочуствие.

Българи не ни е дадено даром да сме в Европа, помнете колко хиляди и милиони стари поколения българи са умрели за да съществуваме сега! Ние ли ще унищожиме нашата народност. Ако направим това - срам. Бъдете Горди - ние сме там където ни е мястото!


БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!