avatar

Кой е най големия враг на афро-американците?




Организациите за защита на живота призовават Обама преди първата му международна изява: Спрете геноцида над цветнокожите чрез аборти


Отава, ОН, Февруари 18, 2009 (LifeSiteNews.com) - Президента Барак Хусейн Обама се готви за посещение на следващия ден за първата си среща извън страната за среща с канадския премиер.


По случай неговата визита , Кампанията Живот Коалиране, (CLC) политическия отдел на движението за защита на живота призовава американския президент да не подпомага най големия убиец на афро-американци в историята абортите. Президента на СЛС Джим Хюз спомена, че "първия черен президент" има уникалната възможност да " спаси живота на 4000 афро-американски бебета унищожавани ежедневно в САЩ"


Господин президент, ежедневно хора с ваш етнически произход измират с хиляди", заяви Хюз, "Аборта е унищожител номер едно на цветнокожи в Америка"


Цитирайки статистиката на абортите, Хюз заяви: "Цветните са до 13% от населението, но 37% от абортираните бебета. През последните 36 години над 17 млн. афро американски бебета са абортирани". Бизнеса с абортите се развива бурно сред цветнокожите според него.


Според Хюз, следващата стъпка е да се изнасят аборти чрез прокарването на акта за свобода на избора (FOCA), с което ще се измъкват държавни средства за бизнеса с аборти. Дори и да се приеме само частично, финансирането за този закон ще отслаби всички щатски закони за регулиране на абортите.


Обама е заявявал, че иска да има по малко аборти. Въпреки това веднага след инагурацията той подписа изпълнително нареждане за анулиране на плановете от Мексико Сити и разпространяване и улесняване на абортите в развиващия се свят. В изследване на Галъп, публикувано на 02-02-09 бе обявено, че 58% от американците са против държавни субсидии за аборти в други страни.


"Така все повече цветнокожи ще са застрашени от абортиране" заяви Хюз. Заключението изказано от президента на СЛС е; "Чрез неговия избор се открива възможност за спиране на геноцида над цветнокожи не само в САЩ, но и по света."



Коментар от bogoizbrania;

Днес преди да прочета тази информация се замислих, че до сега толкова съм се американизирал, че дори гледам на новия президент чрез погледа на американец, а не съм. Сега вече мога да погледна и по християнски на новата политика, съвременната криза мачка здраво всякакви олигарси или компании по света, които са по презумпция антихристи, а сега вече ще се предлагат и натрапват и аборти като социални помощи на третия свят, това не е друго освен изпълнение на Божия план за бъдещето на земята. Хората са идиоти и тяхната независимост трябва да се ограничи не само чрез криза но и чрез всякакви методи на държавна намеса в неадекватния им живот. Това не само ще е път към антихриста но и начин да се вкарат грешниците във все по компактни маси.


URL: http://www.lifesitenews.com/ldn/2009/feb/09021806.html