avatar

Как се представи мирния протест, като изблик на лумпени

 

 

 

 

 

кОЙй как опорочи мирния протест светът видя и сега си спорим как :

  Властта се опита  
= да представи мирния протест, като изблик на лумпени, организирани и подстрекавани от опозиционните партии, затова приложи сила и го окървави
=   да яхне мирния протест

Не можеше и властта да яхне вече яхнат от няколко ездачи кон, натоварен с дисагите на част от опозизията - ОРГАНИЗАТОР на "ефектите"
Не може да е " изблик на лумпени, организирани и подстрекавани от опозиционните партии " то си беше истински протест, но се опорочи от платени хора от някоя опозиция и се превърна в изблик на  килари . Всичко личи че е замислен   в съчетание на много фактори, които да свалят властта:
1, спиране газът от Украина
2.нагнетяване недоволство срещу Русия, представяйки я като неопоробител който влошава живота на всички европейци ( като този ефект има международна поддръжка )       
3. България ,  представена като тоалетна в Брюксел, но не случайно се повтаряше от поръчителите на този ефект"турска тоалетна" , а в репортажи се нарече многократно клоака"
4. Провокатори с три задачи: Да бият полицаите; Да бият депутати ;Да представят протеста като масов; Кървав- нямаше как, полицията да не приложи сила за да въдвори ред.
5. Мирните протестиращи са пратени пред парламмента, ( но не влазоха да си представят исканията??!!) . а не и пред Кметството , което има единствено вина за студентския град
6. На снимкитр видяхме, как хвърлят камъни, къртят заграждения и сигурно, както заяви младо красиво девоиче трябвало "да убият всички, депутати, че това заслужали"   НОСЕХА ПАРТИИНИТЕ ИСКАНИЯ , ПОВТАРЯХА ЛЪЖИТЕ НА ОПОЗИЦИЯТА, КАТО ЛОЗУНГИ    (  яхнати от опозицията с политически искания)
Какъвто и да е резултата,  ще има полза  само опозицията  ) според организаторите на провокацията)  :  За :

А- Предсрочни избори  най доброто
В. ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НАЙ КОРУМПИРАНА
Г. Обвиняване на правителството, което върви по  медии, Интернет на платени клакьори, Никой нормален човек не би дестабилизирал държавата, я такива " Медии"  ни "информираха",  :

а/ в навечерието се написа, че "Станишев бягал( абдикирал) в родината си Русия"
б/ началните  часове на протеста се написа, че "депутатите не виждали никакво ескалиране на напрежение" ( защото са знаели какво предстои, както и, че не може да се повтори януари 1997, затова са организират преекспониране с  провокатори
в/ Сега СЕ ПИШЕ, ЧЕ ВЛАСТТА Е ОПОРОЧИЛА МИРНИЯ ПРОТЕСТ, което е част от Плана

Сигурно е  че нито властта, нито например СДС са опорочили митинга, но други са  набират дивиденти 
  така проведения протест е в полза на България,   Европа видя, че е резултат от кризата с газа.  ЕС за пореден път се убеди в невероятния натиск на опозиция и медии  да свалят  НАЙ ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ, на страна от ЕС  от 1989 година насам и резултата ще се изрази в повтаряне на мандата.
  Няма как в дълбоката провинция да прочета медии   толкова рано днес . Но чувам гласа на хората и възмущението от лъжци и дезинформатори, като  тези из Интернет
 НАЙ ВАЖНОТО Е, няма как да се свали сегашното подчертавам най добро  управлениет,Не може да е безобразие, както се мъчи да го представи опозицията, защото точно то
 - направи възможно приемането ни в ЕС
- върна културния обществен живот с работата на театри, музикални състави, нов тласък на спорта, икономика, здравеопазване, образование, строителство, комуникации   Само мого голям злобар политически неориентиран или заинтересован ще отрече че то:
- свали данъци от 32 на 10%
-свали безработицата от 19 на 4-5 %
- осигури финанс. стабилност, въпреки светоната финансова криза
- увеличи пенсиите 70% и още се очаква;
- даде превилегии на майки, на соц слаби, на студенти, на учители;
-удвой БВП, намали външния дълг на държавата ;
- увеличи 10 пъти чуждестранните инвестиции и въпреки безпрецедентния натиск осигури 5-6 % ръст на икономиката, ниска инфлация, въпреки и външни фактори Голямата суша от2007, високите цени на мазута . То може и си върши работата и с липсата на газ се справи за Ваш УЖАС! Така че позамислете се за доброто на България.  От медии, съдии поставени там след синята метла не може добро да се очаква. Но страната си върви по правилния път въпреки напъните на некадърници!
 


 

 

 

 

 


 

grajdanski_protest_14_6.jpg