avatar

Искам в Пловдив!!!



Прибира ми се вече вкъщи...Особено от вчера, щом разбрах,че и в Пловдив има ледена пързалка!!:) МНого се изкефих! Ходила съм веднъж на кънки на лед в Зимния....Нито веднъж не паднах, сигурно защото се държах за парапета...Както и да е, усещам, че ще е много забавно!Мама обеща да идем!
Искам в Пловдив - мама каза, че татко е купил по-голяма елха и ще я украсяваме.И ще стане хубава, хубава, защото си е моята елха.Вкъщи.
Има и коледен базар в Панаира. Не, че ще има нещо кой знае какво различно от миналата година, но самата разходка и бутаница с хора в празнично настроение много ме развеселява.
И, накрая, в добавка, последната коледна новина, заради която много искам да се прибера и да говоря с бившия Ицо - щял да осиновява детенце. Ще ставам леля. Ако всичко мине по-бързо (което ме съмнява) - през август месец ще стане татко.И ми обеща да я водим на разходка и да и купувам сладолед. И много се радвам, че му е дошъл акълът в главата, това ми дава надежда, че и за настоящия Ицо има шанс (само да не трябва да чакам още 5 години да се сети,че му се става баща, както на бившия - той е на 27 (!!! леле, а беше на 22 когато тръгнахме и тогава ми се струваше много голям).
Та така. Искам в Пловдив. И вече започвам да се чувствам коледно радостно, защото в крайна сметка ще преведат заплатите преди Коледа и ще мога да купя подарък на Ицо, както и да дам на Еми за тяхната коледна благотворителност (защото не можах да отида на базара:( ), да пратя за Дарина и Данко.И така съм малко по-щастлива:)