avatar

За проблемите и още нещо...

Като начало да честитя със закъснение рождените дни на летните ни потребители. Аз нали съм си залисана, едва моя си помня. Желая на всички ви абсолютно и пълно щастие и всичко онова, което включва то.

Нещото е, че заминавам за Гърция за няколко дни. По точно 10-тина, максимум 15. На 30-ти този месец. И от там идва проблемът...

Съквартирантката ми пък се изнася. Имахме уговорка да се грижи за котето ми, но при положение, че няма да я има... И сега търся някой, който да гледа бебчето ми, докато отсъствам. Кротичка е, обича да спи по много, ще оставя храна... Няколко хора вече поеха ангажимент да попитат, но нищо сигурно. Ако някой има желание да удари едно рамо, ще съм много благодарна, а после и ще почерпя:)

Иначе пак оставам без съквартирант/ка.Ако някой има желание да се обажда. Двустаен апартамент в Лагера, напълно обазаведен, наемът беше 500, предполагам, че и сега си е толкова:) Има перфектен интернет само за 20 лв на месец. Иначе струва 25, ама аз пак се уредих:)

И така мили ми блогери... телефонът ми е 0898  20 79 14, в случай, че някой си търси квартира или иска да ми гледа котенцето. Може и двете заедно:)