avatar

Да емигрирам, или да гледам пчели?

Мноо, ама мноо ся изнервям тия дни. Един селски тарикат говори едни малоумщини навръх националния празник. И 10 000 малоумника не само че го слушат, ами и умствено се овлажняват и скандират. И малоумниците се увеличават ли увеличават...Появиха се вече и из форумите. Атака била единствената партия която си изпълнявала предизборните обещания, твърди един такъв. Кво изпълнява бе аланкоолу? Говори това което искат да чуят отхвърлените от прехода, пенсионерите и аутсайдерите! Ама то това не било лошо, каза една колежка. И тя полудя. Страх ме е да не е заразно.

Щяло да има пак национализация. После ще изгоним сичкото турци да си ходят. Циганите ще ги пратим в лагери и ще цъфнем и ще вържем. Малоумници! Воленчо си направи семейно предприятие, вестниче, хапва в елитни ресторанти, връща се от отпуска с карибски тен, уреди си всичките роднини за координатори и т.н.

Взе да  ми писва. Или заминавам за Канада, дето няма войнстващи националисто-популисто-дебилни доморасли фюрери. Или ще зае*а сичко и ще си ходя високо-високо в Родопите да гледам пчели и да си говоря с тях. Доста по-мъдри са.