avatar

Буквите в името и характерът

А – Смелост, независимост, бързи умозаключения. Лидерски тип, който обаче трябва да се съсредоточи върху своите цели. Щедрост и чувствителност. Добре би било да използва тези качества за благото на другите. Гледа на нещата ясно и трезво. Когато възникнат противоречия с околните става ироничен и саркастичен.

            Повече А в името и фамилията

Жажда за приключения. Но това, което предприема, е “слама” от която лумва краткотраен огън, особено ако се намира в обкръжението на компетентни хора.

 

Б – Стабилност и желание за комфорт.Самият той плах и затворен, търси общителни и ведри приятели – с тях светът му се струва забавен. Може да се издигне в обществото, но това ще му коства много усилия.

            Повече Б в името и фамилията

Приспособимост и инициативност, любов към лукса. Държи постоянно да му бъде засвидетелстванно внимание от партнюра, да му бъде доказвано, че любовта е жива.

В – Способност да си проправя път през препядствия и трудности. Независим характер, който се ръководи в ежедневието от своята интуиция.

            Повече В в името и фамилията

Скептик по рождение. Тъй като вечно иска нещо да промени, да гради, напразно мечтае за спокоен семеен живот. Би трябвало да се опита да си дава почивка и да отпуска душата си.

 

Г – Самоувереност, голяма вътрешна сила. Умее да следва Неотклонно своите цели, винаги се стреми да разбере същността на нещата. От друга страна обаче си усложнява живота с дреболи, излагайки се по този начин на излишен стрес.

            Повече Г в името и фамилията

Неговите асоциации са в противоречие с темперамента му. Обича да се обгръща в тайнственост, защото не иска никой да се намесва в живота му. В ежедневието е по – скоро самотник, затова ко смятат за чудак.

 

Д – На този човек може да се разчита. Той умее да се възползва от възможностите, които му се предоставят. Неговата стабилност е гаранция за душевно равновесие и бъдещи успехи.

            Повече Дв името и фамилията

Скептичен, твърдоглав, сдържан в любовта, не умее да изразява спонтанно чувствата си. Обича самотата. Не му липсват качества като честност, чувство за справедливост, не се страхува от никаква работа.

 

Е – Интелигентност, усложливост, любов към приключенията, но понякога липса на самоувереност. Лесно установява контакти с околните. Опознава живота чрез личния си опит. Предпостовки за успешна реализация на литературното поприще или в актьорската професия.

            Повече Е в името и фамилията

Понякога губи почва под краката си, настроението му бива променливо и тогава проявява нерешителност. Финансовите проблеми в бъдеще биха могли да му създадат големи проблеми.

 

Ж – Изключителни лидерски и организационни способности, чувство за отговорност в семейството и в работата. Всичко това предоставя възможности за трупане на опит, знания, репутация и материриални придобивки.

            Повече Ж в името и фамилията

Целият му живот е низ от възходи и падения, затова никога не може да се почуства спокоен и доволен.

 

З – Желание за трупане на всевъзможни предмети. Предприемачески дух, който улеснява установяването на полезни контакти с партньорите. Препядствие обаче може да бъде неуместната му гордост и желанието да доминира.

            Повече З в името и фамилията

Реалността не го тревожи, напротив, зарежда го със сила за постигане на целите. Притежава завидна прозорливост и интуиция.

 

И – Плодотворни идеи, предприемачески дух. Умее да се налага в обществото, но не успява достатъчно добре да овладява емоциите си. Доброта, великодушие, чувствителност, дружелюбност. Въпреки това съжителството с него не е леко.

            Повече И в името и фамилията

Трудно е за онези, на който той е бизнес партньор. Може до бъде много агресивен, тъй като единствените закони, които признава са неговите собствени. Буквата “И” гарантира материален успех.

 

К – Готовност да помога на своите близки. Развита интуиция, която обаче не използва на практика. Комуникативността го обогатява душевно и професионално.

            Повече К в името и фамилията

Развита Интуиция, приспособимост и талант. Трябва обаче да внимава със своята деструктивност, защото ексцесите биха могли да го отведат там, откъдето няма връщане.

 

Л – Весел нрав, всестранни творчески заложби. Животът на този човек не протича по традиционния начин. Неговата интелигентност е от практично естество, изискванията му към другите са прекалено високи. Отличава се с добра комуникативност, но има проблеми  избора.

            Повече Л в името и фамилията

Жизнерадост и жизнелюбие, приятен глас, любов към семейството, чувство за хумор. Буква, която говори за големи умствени способности.

 

М – Предпочитания към рутината в ежедневието, тя му дава чувство за сигурност. Способен е да бъде много нежен, но не е експанзивен и изглежда по – твърд, отколкото е в действителност. Високо развито чувство за отговорност и организираност.

            Повече М в името и фамилията

 

Способност да укротява своята агресивност и проявяващата се понякога склонност към насилие. Стремеж да държи близките си под своята власт така рискува да ги изгучи. Флегматичност и привидно спокойствие.

 

Н – Висока интелигентност и приспособимост. Желание за постояни промени и нови източници на мотивация, което го прави добър посредник. Лошото е че се ръководи повече от чувствата си отколкото от разума.

Повече Н в името и фамилията

Любов към живота. Върви напред през него с привидна лекота и безгрижие, привлича го мистериозното.

 

О – Винаги прекалено късно осъзнава какво е би могъл да направи. Обича нощният живот, но по тъмно се движи само по безопасни пътища и избягва авантюрите. Неговата страст е рабатата в градината и около цветята.

            Повече О в името и фамилията

Може да излезе от равновесие, ако види как някой измъчва беззащитно животно. Трябва да внимава да не се товари с проблемите на целия свят.

 

П – Интуитивна личност, която трупа знания и опит от училището на живота. Склонност към усамотяване. Голяма смелост и дълбока душевност. Изключителна способност за анализиране на нещата.

            Повече П в името и фамилията

За да осъществи своите желания, ще трябва винаги упорито да се бори. Тази буква надарява с голяма издържливост и желязна воля.

 

Р – Брилянтното владеене на езици предопределя реализацията му на писателското поприще, в учителската професия, в областта на изкуството. Не обича да се задържа на едно място, не е изключено на стари години да се пресели в чужбина.

            Повече Р в името и фамилията

Прекалена нервност, често закъсняване със сроковете. Обича да помага на другите, които в повечето случаи охотно приемат неговите съвети.

 

С – Придаване на прекалено голямо значение на успеха в обществото. Благодарение на добрата приспособимост лесно заобикаля препядствията. Широк кръг от приятели, някои от които обаче склонни към предателство. Афинитет към всичко модно.

Повече С в името и фамилията

Пътят към успеха понякога е много дълъг и изпълнен с препядствия, но резултатът винаги е положителен.

 

Т – Миролюбив характер, който е добра предпоставка за професионална реализация като дипломат, съветник, учител. Винаги охотно помага на другите. Скептицизмът му обаче е причина мнозина от околните да не го разбират.

Повече Т в името и фамилията

Голям талант и способност за приспособяване във всякакви ситуации. Поради прекалената си чувствителност обаче неведнъж нарушава връзките си с околните.

 

У – Ентусиазирано и спонтанно подхожда и към най – деликатните проблеми. Обича да пътува. Най – добре си почива като рисува, пише или свири на музикален инструмент.

Повече У в името и фамилията

Любов към всичко красиво. Развито чувство за хумор. Често обаче трябва да се бори със собствените си съмнения и да се опитва да преодолее чувството си за превъзходство над околните.

 

Ф – Емоционален характер и непреклонност, които създават предпоставки за впускане в интересни проекти. На чувството им за отговорност винаги може да се разчита.

Повече Ф в името и фамилията

Постоянно излагане на риск от вътрешно напрежение. Честолюбието може да го съсипе, но за щастие винаги навреме се опомня и ревизира своите чувства.

 

Х – Сила, решителност и амбициозност. Човек, който никога не се оказва в нужда. В емоционалната област мисли преди всичко за себе си, поведението му понякога е арогантно.

            Повече Х в името и фамилията

Разчита по – скоро на разума си, отколкото на интуицията. Обича да спортува и да пътува. Пословично честен, с чувство за справедливост.

 

Ц – В светските кръгове плува с лекота и безпроблемно, чувствайки се в свои води. Печели сърцата с приятния си топъл глас, блестящи способности за изразяване и с чара си. Ентусиазмът му е залазителен. Обича музиката и живописта.

Повече Ц в името и фамилията

Красота, уравновесеност, независимост, интензивен светски живот. Не е прахостник, но не е и прекалено пестелив.

 

Ч – Спокойствие и уравновесеност, дипломатически подход. Приспособимост,  но и склонност към затваряне в себе си.

Повече Ч в името и фамилията

Чувствителност и общителност, готовност да помага на другите.

 

Ш – Усет за красивото, сръчност и практически умения. Склонност да налага мнението си на околните.

Повече Ш в името и фамилията

Преодоляване на препядствията по пътя към успеха, налагане на своите виждания за нещата.

 

Щ – Виж Ш и Т.

Ю – Виж И и У.

 Я  Виж И и А.