avatar

Боли ме главата :(

От два дена се каня да пусна един пост за това как ЕС се опитва да накара Австрия да свали забраната си за внос на генетично модифицирани продукти. Австрия се позовава на правото си да забранява вноса на опасни за здравето продукти. Световната търговска организация пък не признава въпросното право, тъй като САЩ, Аржентина и май беше Мексико, които са основни производители на гадории мрънкат. И много се дразня.

Ако не ме болеше главата щях и линк да сложа. И да изкажа цялата си омраза към СТО и към това как може някой да се опитва да ни каже, че нямаме право да се пазим от опасни стоки, защото така нарушаваме правата на производителите. Ама ме боли. И ми е много скапано. И доста ме мързи. И ... абе, да не би да има нещо във въздуха? Нямаше ли някви устройства дето ни пускат, за да ни повреждат главите и да ни държат под контрол. Или това беше друг филм...Оф.

И така. Това е един хаотичен пост. Ако някой измисли как да ме разсее, че да ми мине главата, ще съм много благодарна А ако някой оплюе ГМо продуктите и америка, може даже да ме направи щастлива :)
Ако ли не, ще си чакам Островът на Изкушението.