avatar

When life gives you lemons, ask for some salt and tequila :)

Че имаше за пиене имаше. И планове за изпиването му имаше. Ама не бяхме решили, че ще е точно снощи... След купона у нас на 8-ми, всичко на всичко останаха 8 бутилки водка, 2 текила, 6 коли и 3 пепсита... 1 джин и 1 тоник :) Момчетата лека полека поопразниха камерата от водките, но все си имаше, а и текилата си стоеше... Та снощи Даро ми вика: "Ние ша пием". "Ами добре" - казвам му, "аз ще си допиша домашното по английски и ще лягам да спя" "Добре". Пиша си аз домашното, те си пият в хола, всичко точно. По едно време реших да пуша. Отивам в кухнята и виждам Ясен, клекнал пред микровълновата и с интерес гледа вътре. А вътре се върти един пакет пуканки за микровълнова.
Погледах го няколко секунди, сдържайки смеха си. "Какво правиш, баце?" "Искам да видя как се пукат пуканки. Ти виждала ли си?" - вдигна той към мен по детски наивни очи.
Разхилих се. Седнах да пуша, а Даро дойде и той да пуши. И двамата като ме почнаха "Хайде, ела да пийнеш една текила с нас, стига си писала тия домашни, никога не сме сядали всички заедно да пием.." Наско и той приглася от хола: "Цъфтиииии, идвай!!!" И аз, нали съм си добра душа...
Всичко си започна невинно, казах си - две шотчета най-много. А ние текилата си я пием от истински малки стъклени шотчета, които Наско свил от "Бар на края на вселената" доколкото разбрах. Бяхме пуснали "Borat" да върви за фон, да се хилим между другото (много добър филм, гледайте го!)
Та както казах щях да пийна само две шотчета.. ама се унесох във филма, а и те ми наливат като за себе си... Да съм ударила 5 или 6 шота. И нали не съм свикнала... като ми се завъртя света, като взех да се хиля, да залитам.. Отидох в кухнята и там сигурно 10 минути съм се хилила на един залепен на стената спагет (по-рано вечерта варихме спагети и за да ги проверим дали са готови ги хвърляхме към стената, лепнат ли се - готови са!) Даро, и той подкаран, ама стои при мен и ми гледа сеира, подхилквайки се щастливо (той не ме е виждал пияна). Не мога да кажа, че бях чак нафиркана, но наистина пия много рядко и се усещам, когато ме е хванало. А тая текила ме трясна директно в главата :)

И се мотах, и се хилих, и залитах, само дето не лазих. А най-забавното бяха снимките които направих на момчетата - те се бяха разлигавили уникално. Бих приложила някои, но ще ме бият ако го направя :)

Заспахме към 3 часа, към 4 ми стана доста зле, но упорито продължих да спя. В 6 се събудих свежа като краставичка, нуждаеща се от неограничено количество вода. Наско и Ясен бяха придърпали минералната в тяхната стая, та се наложи да пия от чешмата - бляя... Преживях го. После легнах и зяпах телевизия до 7.30. Даро изобщо не мръдна! :) Заспах, събуди ме Ива в 11.30 да ходим на кафе. След един дълъг душ се помъкнах, чувствайки се доста странно... Пихме кафе на Кривото до ректората, след което ходихме да си прибираме vocabulary assignment-ите от Казакова. Аз имам петица, което ме задоволява. Следващия път обаче ще имам повече! Казахме си с колегите 'чао и весели празници', нагушках тези които особено си обичам и си тръгнах. Прибрах се в 17 и ми идваше да се пльосна да спя на момента, но реших, че няма и ето ме - все още бодра (kind of..) и будна. След малко обаче наистина заспивам, защото утре ме чака много дълъг път към вкъщи. Щастлива съм, че се прибирам - от толкова време го очаквам....

Весели празници на всички и не злоупотребявайте с текилата! :)