avatar

Почивни дни?

На р.д. на Тони бяхме на балкона и Тери изведнъж ме попита: "Как се справяш със стреса?"
Отговорих: "Какъв стрес? Аз се ядосвам за 5-10 минути и после ми минава..."
Казах му също, че планината е най-доброто лекарство срещу стреса, пък Таня и Жоро се съгласиха с мен. Второто лекарство е театърът. Тери, да го знаеш ;) Имате ли свободно време, качвайте се на чист въздух. И хората там са по-сърдечни и забавни :)

В събота обикновено излизам с приятели, а тази бяхме на р.д. на Ace Coke и се прибрахме рано... Към 4,30 ч. Наложи ми се да стана след 3 часа, защото имах среща с нашите на Хладилника, за да се качим на Витоша. Цял ден на планина! Времето беше много хубаво! Слънце, синьо небе, панорами, всичко се е раззеленило! Красота! После отидох и на танци, както всяка неделя, и се разглобих тотално. След танците имах среща с Калин. Прибрах се с последния рейс, душ и заспах моментално. Хубаво ми беше, но сега ми е изморено. Мразя в понеделник да се чувствам така. Имам усещането, че цяла седмица ще съм е кисела и недоспала. Дано да не стане така.

Ям ягоди в офиса и си мисля: "Кой ли е нарекъл събота и неделя почивни дни?" За мен тези дни се казват изморителни дни :Р Интересно ми е колко от вас наистина успяват да си отдъхнат от седмицата? И как? Не ми казвайте само, че стоите вкъщи пред монитора, когато навън грее слънце...