avatar

Заминавам за CeBIT 2006 :)

Остават броени часове докато замина за Хановер и световното изложение CeBIT 2006, където ще си дадат среща най-големите имена в технологичния свят. Утре сутринта в 9 часа отпътувам от автогара София. След 36 часа или в 20.30 вечерта в събота ще съм на автогарата в Хановер. Нямам търпение да стане утре и да поема по пътя. Имах възможност да хвана самолет, предложиха ми оферта само за 90 лв. повече, но аз отказах, поради това, че искам да видя повече свят :)

Малко ще е мъчение, но пък аз искам да видя всичко по пътя си.

Ще си взема лаптопа с мен, но не мога да кажа кога ще имам интернет. Доколкото разбрах в прес центъра на изложението ще имам интернет и то безплатно по Wi-Fi, но разположението му е такова, че ако съм в зала 1 за да стигна до него трябва да измина няколко километра.

Иначе там интернета е с интересни цени - 10 евро за час по Wi-Fi и 35 евро за 4 часа. Много е скъп и едва ли ще мога да си позволя да си взема карта. Затова ще разчитам на свободни хотспотове и Convention Centre (прес центъра).

Когато се докопам до връзка непременно ще пусна снимки и ще разкажа какво става :) Даже си мисля да си купя една карта от 10 евро и с нея да публикувам, а преди това офлайн само да пиша :)

Определил съм си доста щандове за обикаляне. Това Microsoft, Adobe, IBM, Nokia, Sony, Samsung... Имам над 60 листа със списък на фирми. Естествено, няма да мога да посетя всичките, но ще се опитам най-важните да видя. За тях ще четете във вестник "Компютри". А за пътешествието тук :)

В неделя ще се видим със Stratovarius и ще пообикаляме себита заедно :) Стискайте палци пътят да мине добре и да ми стигнат парите, че съм се притеснил нещо, хехе :)

И не забравяйте, връщам се на 18-ти сутринта, и същата вечер има среща на блога :) Поверил съм организацията на Яничка и Ace Coke, които ще имат грижата да ви информират за мястото и часа на срещата :) Дотогава, до скоро и умната! :)

Човекът е човек, когато е на път :)