Всички постове по столица ключова дума

Преглед:
 
Преглед:
avatar

София - мръсен въздух, хаос, кал и некачествени ремонти

Поредна година столицата е под мъдрото управление на Фандъкова и резултатите са плачевни. Грозотата може да се види навсякъде - разорани улици, разхлопани тротоари, колите не могат да се разминат, междублоковото пространство е толкова занемарено, че дори е опасно. Примиряваме се и продължаваме напред. И така вече 20-30 години. Постоянно оправданието е, че няма пари. А пари има и постоянно постъпват в столицата. Например от паркинги и гаражи - ...
avatar

Москва

Презентацията е на руски език. МОСКВА –.ppt ...
avatar

Помните ли големия сняг?

Ако някой не се сеща, имам предвид ето това:

Тогава толкова се вбесих от лемарщината на бат Мухобойко, че написах жалба до него, посредством имитиращия демокрация формуляр за жалби на невинни граждани сайта на Столична община. Отговорът още го чакам, но не ми е за това думата.
avatar

Жалба до кмета за снега

Текстът по-долу току-що го пратих през системата за жалби на виртуалното деловодство на Столична община (благодаря за съвета, Тери).

Да, зная какво ще кажете - че никой няма да ме чуе. И че ще го хвърлят на боклука или ще ми отговорят след 3 години, че нищо не могат да направят. Да, зная. Зная и че няма да накарам бате Бойко да си размърда *ъ*а с моята жалбичка.

Но дори пренебрегнати, смачкани, забравени и затрупани от сняг, ние, гражданите на Бъ...

avatar

Общност София и G-Log.org

Днес заедно с Мейкъра създадохме общност, посветена на град София. В нея ще могат да се пишат всякакви неща свързани с нашата столица. За язвите на града, за хубавите неща, за ценните места, за събития, за всичко!
Мейкъра направи чудесна шапка, за което му благодаря :)
От днес стартира официално и англоезичен блог. Той се намира на адрес http://g-log.org и целта му е да повтори успеха на BgLOG.net, но в световен мащаб. За него ми е нужна подкрепа ...
Web accelerated via IISpeed by We-AMP