Всички постове по сайт ключова дума

Преглед:
 
Преглед:
avatar

Блог marsies marsies

Тази година съм първокласничка и реших за моите ученици да направя блог, а за най- важните между нас неща -пощенска кутия в,,abv'', нали трябва да се спазват законите , защитаващи малолетните деца.
Нали см паралелка,, изкуства " - блога се нарича
--1a1d.blogspo.com
Моге да го ви дитв, ако ви е лубопитно, а аз ще очаквам всички ваши забележки, защото те са важен за мен коректив
ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ111
От жсе сърце ВИ желай едно ...
avatar

Новият сайт на нашето училище

Привет, колеги!
След спирането на Microsoft Office Live Small Business  реших да направя нов сайт на нашето училище ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" с. Зараево - http://ouzaraewo.webnode.com като използвам Webnode. Благодаря ви много за идеите, които споделяте тук и уроците за работа с платформата webnode.
avatar

Всички начини за печалба от Интернет

 В този сайт  http://pari.rtabg.eu/ са описани почти всички начини за печалба от Интернет. Има интересна информация, уникални статии и дори няколко нови вицове по темата.
avatar

Форма за обратна връзка в сайт или блог

Един ден ми се наложи да сложа в готварския си блог  контактна форма, от която да ми изпращат рецепти и не можах да си намеря никъде нищо подобно. Запретнах ръкави, четох това онова и накрая  направих www.get-a-feedback.com  . На едни ще им хареса, на други не, но сайта ми служи перфектно, имам връзка с моите читатели. Може да се ползва от всеки, който иска да си постави форма за обратна връзка в ...
avatar

Кой от тези сайтове е по-хубав ?

 Кои от тези сайтове е по - хубав ?
или 
 ?

avatar

Различният сайт http://www.illuzia.net/bg/

Здравейте всички!!!
avatar

И ние имаме сайт!

Скъпи колеги, благодарение на вашите съвети успях да осъщества свое отколешно желание - да направя сайт на класа си. Бъдете здрави и все така добронамерени и "търпеливи" с новаците!
avatar

Сайт "Нашето детство"

Всичко хубаво на този свят започва с... недоразумения?! Бях доста учуден, когато видях на мейла си извинително писмо.
И попаднах в един незабравен свят!

avatar

Как протичат нещата в бг лог!

14.03 - единотвас -копи-пейст! 
Възхитени и с мнение Тери, Басиди,Веселин! Но това не пречи, щото няма много отзвук и не пречи на рейтинга на други ламтящи за рейтинг хора тук! А пък и той е от посветените! А мен ме анат
  А и днес като видях колко коментара има публикацията на 11о Следите остават! просто се смаях!
Ами знаете ли по-добре един копи-пейст, оътколкото това безумие, което се лее - дали от ляво ил отдясно да е "чучурчето"! А...
avatar

Десетични дроби - обобщение

Здравейте, колеги. Днес приключих с подготовката на урока си за Десетичти дроби - обощение, и реших да я кача. Предполагам, че има колеги от прогимназиален курс, на които ще им свърши добра работа (ако им хареса разбира се). Искам да БЛАГОДАРЯ на всички колеги, които преподават в начален етап и имат толкова много идеи, с които ме амбицират да работя.

 ПРЕЗЕНТАЦИЯ

Web accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET