Всички постове по психология ключова дума

Преглед: >
 
Преглед: >
avatar

Не позволявайте на страха да управлява живота ви

 Знам, че има моменти, когато си мислите какво ли бихте постигнали, стига да имахте възможност. Знам и че понякога просто може да те е малко страх да преследваш целите си.

Няма да повярвате колко лесно може да победите страха и да поемете контрола над живота си!

Чувствате се натъжени или отчаяни? 

 Имате ли проблеми да се вдъхновите или да се мотивирате да свършите дадена работа? Понякога просто ви трябва малко помощ.

Реализирахте ...

avatar

Моята приятелка ДЕПРЕСИТА

Депресията в някои случаи е гаранция за малко щастие...:) при мен за безгранично.......:):):)
avatar

Отбор, без който няма да оцелея!

Мислим си, че стремежът към по-добър живот, който расте с всяко изминало поколение, е нещо много хубаво. И наистина е така – постоянно се развиваме и вървим напред, от първобитния строй до капитализма. Построихме прекрасни градове, развихме изключителни технологии. Живей и се радвай!

И дори да разбираме, че желанията ни са егоистични, какво от това? Даже им се радваме, защото без тях как щяхме да достигнем цялото това великолепие? Да, ...

avatar

Гневиш ли се на Бойко Б. - определя какъв мъж си

Изследването касае най-яростните критици на Бойко Борисов от мъжки пол.

(Придържаме се към ангажимента да публикуваме изводи от изследвания и анализи, правени от сериозни учени, които не искат да бъдат свързвани обвинения в политическо обслужване или със спорни за обществото резултати.)

Оказва се, че повечето от тях мразят Бойко като бивше гадже! Интересно е, че повечето, които ...

avatar

Животът е движение

 Много хора се оплакват, че животът им е празен, скучен, тежък, безсмислен, … А как да се запълни празнотата, как скуката да се замести с вълнуващи преживявания, как да отместим тежестта, как битието де придобие смисъл? Запълни, замести, отмести, придобие – все глаголи. Глаголите отразяват движение. Движението е в основата на виталността, промяната, развитието, адаптацията. Липсата му поражда проблеми, тоталната липса – смърт.

 Около ...

avatar

Истина е! /видео/

Този мъж на два пъти е поразен от мълния в разстояние от една  минута и остава жив. Истина е! Късмет или нещо друго? Нямам идея. Издирват го!

Виж!

http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/2//66/372/66372547_Strelka_blue_4.GIF

 

http://darkrunways.blogspot.com/2011/05/blog-post_16.htmlavatar

Електронен вариант на учебника по Психология и логика - 9 клас, ЗП, изд. Педагог 6"

Всъщност заглавието е малко заблуждаващо, защото все още не съм готова с целия учебник (все пак намерението ми е да го довърша). Това, което помествам е част от "Логика - Дял ІV, Истина и аргументация". Колеги, целта ми е да разгледате направеното досега и да ми напишете коментари. Използавала съм предимно урочните статии от учебника на "Педагог 6", тъй като е одобрен от МОМН, като съм се постарала да ги онагледя максимално, защото знам, че ...
avatar

Казват, че съм била невежа

ВРЕМЕ  Е  ДА ГО  ДОКАЖА. ...
avatar

Защо астрологията е вредна или трагедията на масовото невежество

Хасково,засрамисе! Вчера с изумлениегледах новините по бТВ и Нователевизия, които документираха фрапиращата проява намасова интелектуална ерозия у хората в този иначе приятен български град.Накратко: топастрологътна вестник “Стандард”, Емил Лещански, е предрекъл земетресение от шестастепен по скалата на Рихтер, в малките часове на 19ти април. Уви, вместо дабъде игнорирано (както би следвало да бъде и всяко друго астрологическопослание), неговите...

avatar

Изчисли своя идол ;)

Американски изследователи са намерили алгоритъм, с който се задейства подсъзнанието чрез елементарна аритметическа задача. По този начин всеки може да разбере по-добре себе си и да види кой всъщност е неговият истински идол....
Web accelerated via IISpeed by We-AMP