Всички постове по правила ключова дума

Преглед:
 
Преглед:
avatar

Правила за поведение в училище

Ето една презентация за Правилата в училище.Смятам да я пускам на компютъра по време на междучасията.За да съм коректен, правилата ги взех от този адрес http://www.authorstream.com/Presentation/radeva-471940/ ,но от там не може да се изтегли.Презентацията върви постоянно до натискане на Esc.Правила за поведение в училище.ppt
avatar

Помагало по БЕЛ

Преди една година попаднах на едно помагало по БЕЛ за матура  част ІІІ (автори Милена Васева и Весела Михайлова) на издателство "Д-р Иван Богоров". Вътре в помагалото има правила и тестове, които са направени по такъв начин, че дори ученици, които нямат големи интелектуални възможности,  могат лесно да си припомнят основните правила в българския език. Всъщност това е много необходимо за завършващите ученици, защото в горния курс те се занимават ...
avatar

ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША

...
avatar

За модерацията

Днес е 24 октомври и съм много щастлив, че празнувам 5 месеца от сватбата. Един чудесен ден, който дори беше много топъл и ми позволи да се разходя за 2 часа навън с любимата ми съпруга.
Последните месеци бяха доста безрадостни, пълни с негативни емоции, така че днес беше един хубав ден, такъв, какъвто отдавна жадувахме да имаме.
Същевременно има нещо, което смущава моята душа. И това е бунтарството на някои хора. Това, че са непримирими до дъното...
avatar

Нашият роден град

Защо не почнем сами да помагаме на родните си места. Няма защо да чакаме някой друг да го направи-ясно е няма да стане. В България държавата по-скоро работи срещу гражданите и природата, затова нека вземем нещата в свои ръце. Лесно е. Просто спазвайте ПОНЕ следните правила:
-хвърлайте боклуците си ТОЧНО в кофите за боклук
-в НИКАКЪВ случай не хвърлайте боклуци на улицата
-НЕ драскайте по стени, било то на подлези,  автобуси, училища, защото не...
avatar

Политика на коментарите

1.Моля всички желаещи да оставят коментар на някоя моя публикация да се чувстват свободни да изразят личното си мнение по даден въпрос, било то позитивно или негативно.

2.Държа мненията да не съдържат обидни ли нецензурирани изрази. При наругаване на автора на блога или на някой друг потребител, те ще бъдат незабавно изтрити.

3.Желателно е коментарите ви да бъдат написани на кирилица. Писането на латиница не се стимулира.

4.Препоръчително е...

avatar

Карате ли в лентата определена за градския транспорт?

Да си призная карах доста време в тази лента, знаех че е нередно и ми беше много съвестно и гледах колкото може по-скоро да се изнеса от нея за да ми олекне на съвестта. Завиждах и се възхищавах на всички, които спазваха правилата за движение и не влизаха в лентата на градския транспорт. Реших, че е крайно време да се променя, какво толкова, разликата е в 2-4 мин, чак пък толкова не са фатални, ако така или иначе закъсняваш, нали?
Вече втори ден ...
avatar

All Men's Rules

Винаги сме слушали за "правилата" от женска гледна точка. Вижте сега правилата от мъжка гледна точка....
avatar

Кой крив, кой прав?!

Малко размишления...
Web accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET