Всички постове по помощ ключова дума

Преглед: >
 
Преглед: >
avatar

Зададени въпроси към Министерство на труда и социалната политика за целева помощ. Отговори на министерството. Допълнителен коментар и съвети.

Рубриката е за всички които имат близки и познати, колеги, приятели или  възрастни родители, нуждаещи се от помощ за безплатно получаване на медицински изделия и помощни средства, необходими за обслужването им.

Последни зададени въпроси:

*27.08.2013г. Иванова

Здравейте, Баща ми е на 75 г. с няколко инсулта, . Движи се много трудно, засегнати са му дясна ръка и крак. Има ли право на помощ за акумулаторна количка, за да може да ходи ...

avatar

08 04 2016 Безплатни помощни средства за възрастни хора. Права на хората с увреждания без ТЕЛК, на възрастните хора и инвалидите. Какво може би не знаем.


Тази статия е предназначена за всички хора, които имат близки, познати, колеги, възрастни родители, съседи и други млади и възрастни хора, които по-различни причини са трудно подвижни или лежащо болни и се нуждаят от помощни средства и медицински изделия. Възможностите за безплатно получаване чрез Целева помощ от Агенция "Социално подпомагане"за закупуване и свободна продажба.

Първоначално темата бе публикувана в bglog.net на 20.03.2012г.
...
avatar

Актуализация 16.07.2013г.Възрастни хора, лежащо болни или трудноподвижни. Инвалиди с ТЕЛК и без ТЕЛК. Хора с увреждания. Права. Помощни средства. Какво може би не знаем?


Информацията е актуализирана на 16 юли 2013г.

Първоначално темата е публикувана на 20.03.2012г. и до този момент има 1319 прочита.
Актуализирана темата в  bglog.net се намира на страница http://bglog.net/BGLog/post/Възрастни-хора--лежащо-болни-или-трудноподвижни--Инвалиди-с-ТЕЛК-и-без-ТЕЛК--Хора-с

Специализирани уеб сайтове за инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК.  http://www.voevmedical.com/   и   ...

avatar

Актуализация 17.08.2016г.Възрастни хора, лежащо болни или трудноподвижни. Инвалиди с ТЕЛК и без ТЕЛК. Хора с увреждания. Права. Помощни средства. Какво може би не знаем?

Ваш близък е на легло или трудно се обслужва сам. Възрастен е и никога не е боледувал. Или е с увреждания отразени в ТЕЛК или епикриза, бил е лекуван в болница или изобщо не е лежал там. Участник при ПТП-с увреждания или без такива. Нуждаете се от помощ,помощни средства или съвет. Какво да направим ако имаме болен в къщи? 

 Хората  на преклонна възраст без да са инвалиди могат да бъдат трудно подвижни или лежащо болни. Може да . ...

avatar

Издирва се инженер Димитър Чиликов от Пловдив!

Изчезнал е инженер Димитър Чиликов от Пловдив. Човекът е с диабет, и всякакво забавяне на откриването му може да бъде фатално. Чиликов е в неизвестност от 24 май т. г. Моля всеки, който го е виждал след тази дата, да се обади на полицията (тел. 166), на Константин Каменов (тел. 0878 697262), или на Тодор Панайотов (тел. 0899403263). Благодаря предварително!
avatar

Да помогнем на едно многодетно Българско семейство!

Една история, в която се събират на възел изключително сериозни проблеми на фона на кризата

Седем деца са много, не ни приличат. Така е решила и държавата и след петото вече не отпуска нито много голям срок майчинство, нито добавките са като предишните. Като имаш обаче и шесто, и седмо, нямаш друг избор, освен да продължаваш да се ...

avatar

За проблемите и още нещо...

Съквартирантката ми се изнася - търся си нова, може и мъж. Няма кой да ми гледа котето 10 дена, търся и за това някой.
Е, и мъж нямам, поне не на постоянен договор, но за него друг път:)...
avatar

Търся спешно помощ за това как се прави портфолио

Търся спещно помощ . До една седмица трябва да направя портфолио ,но нямам представа как се прави ,ако някой може да помогне ще съм много благодарна....
avatar

"Приказки за младите в Европа" търсят партньори

Издателство Инфо Дар и Фантазийската преводаческа школа към фондация "Човешката библиотека" подготвят проект по Европейски фонд "Култура" за превод на четири български романа към немски и английски език. Името на проекта е Tales for Europe's Youth ("Приказки за младите в Европа") и избраните книги са обединени от пригодността си за по-млади читатели (10 години и нагоре), литературното си качество и силната си ценностна система,........
avatar

За или против? Четиво за софиянци...

  Прочетете, помислете и кажете: да или не?
  http://zagrada.bg/show.php?storyid=393913
 
Град, строен за 1 млн.жители (а даже и по-малко), приютява някъде около 2 млн.в момента.  Град, който се задъхва и е пред колапс!  Град, който ние родените тук,  обичаме!  Как да го спасим и направим по-годен за живеене?
Град, пълен с чужденци...!...
Images, css and javascript optimized via IISpeed by We-AMP