Всички постове по зависимост ключова дума

Преглед:
 
Преглед:
avatar

Човечеството като интегрална система.

Може дълго да се говори за връзката между нас, която в последно време ни задължава да контактуваме един с друг душевно, на ниво чувства. Ние трябва да започнем да се свързваме помежду си не само съгласно екологичните закони, в процесите на производство, функционирането на банковата система, съвместното възпитание и здравеопазване, а и всеки човек лично и съответно на това цялата държава трябва да се включи в добрите отношения един към ...

avatar

Руснаците идват да ни завладеят

Ако са като тези по-долу, мисля, че няма да се съпротивлявам особено :)
...
avatar

Набуко, Южен поток и другите глупости. Изобщо... какво искате?

Трябва да ви кажа, че вече леко се вбесявам на тая тема. Преди малко като видях "независимото" ВВС за 100ен път да ни обявява за някакъв руски агент в Европейския съюз и ми прикипя.

Надуха ми главата с тоя "Южен поток"! Навсякъде пишман демократи и защитници на националната независимост пищят, че сме го лапнали на Путин. Еми лапнахме го(проекта за тръбопровод)! Ама беше доброволно и съвсем не бяхме първите - майка Европа отдавна има опит в тая сф...
avatar

Америка унижава България както се унижава васал

Америка унижава България както се унижава васал.

Това заяви генералният секретар на Българска комунистическа партия ( БКП ) Владимир Спасов в предаването на Нова телевизия Коритаров лайв.

Той изложи причините, поради които БКП протестира срещу визитата на американския президент Джордж Буш.

Изключителното неравнопоставеното икономическо отношение между България и САЩ, изтъкна Владимир Спасов като първа причина.

По думите му това неравнопост...

Powered by PageSpeed