Всички постове по граждани ключова дума

Преглед:
 
Преглед:
avatar

Имам стационарен телефон...

 Гърция, жега, селянийски туризъм, тип торбарски, т.е. гражданите минали през родния дом, напълнили багажниците с плод и зеленчук на баба им от градината и дошли да препикаят чужбинското море.
avatar

Елате утре на протест - 21.01.2009 - протест пред Народното събрание - от 15 ч.Следващият обединен протест е в сряда, 21.01.2009, 15.00 часа пред Народното събрание. Общият призив на съорганизаторите на протеста можете да видите тук: http://forthenature.org/actions/175 , а исканията ни тук:  http://forthenature.org/news/575

Каним всички ви да направите възможното да бъдете пред Народното събрание, заедно с нас, защото в момента друг начин да бъдем чути НЯМА. Заради протестите и изявената ни гражданска позиция Закон...

avatar

Нашият роден град

Защо не почнем сами да помагаме на родните си места. Няма защо да чакаме някой друг да го направи-ясно е няма да стане. В България държавата по-скоро работи срещу гражданите и природата, затова нека вземем нещата в свои ръце. Лесно е. Просто спазвайте ПОНЕ следните правила:
-хвърлайте боклуците си ТОЧНО в кофите за боклук
-в НИКАКЪВ случай не хвърлайте боклуци на улицата
-НЕ драскайте по стени, било то на подлези,  автобуси, училища, защото не...
avatar

А пък днес си подадох данъчната декларация...

Заслужава си да се отбележи, че както всяка друга година я попълних некадърно. Не, не е новина. Новина е, че тази година причината беше в мен, а не в неразбираемата плетеница от кутишки и редчета в различни пастелени тоналности. Или аз съм се научил да ги чета, или дребните буквички, претендиращи да са указания тази година са малко по-свястно написани.

Както всяка друга година, салоните на ТД-то на НАП-а бяха фраш с тумбести опашки, формирани от ...
Page accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET