avatar

УСМИХНИ СЕ С МЕН!

 УСМИХНИ СЕ С МЕН!

ЗА ДА ИМА УТРЕ И ЗА НАС!


       Здравейте, родители на деца с увреждания от цяла България и съпричастни приятели, подехме инициативата „Усмихни се с мен!”


       Озаглавихме я така, защото ни се иска това да не е просто поредната петиция, а началото на ново отношение и разбиране към специалните деца. Началото на една инициатива, чрез която да променим себе си, да го направим позитивно, с усмивка и много вяра, заради децата ни и тяхното Утре.
 
Петицията:  моля, кликнете тук

       Тази петиция, както и всички останали писма, които сме писали, ще бъдат внесени до всички изброени институции, след като съберем достатъчно подписи. След определен период, ако не последва отговор, диалог или резултат, ще изпратим петицията официално, по пощата до ЕП.

Вярваме, че тя ще бъде допусната за разглеждане, така както допуснаха и вече започна разглеждането на индивидуалните ни петиции, които пратихме до тях. Ще се обърнем за съдействие и към Mental Disability Advocacy Center, които заедно с БХК, заведоха и спечелиха дело срещу България, по повод дискриминацията в образованието към децата с увреждания.


Подкрепете ни, подпишете и препратете този призив!

С уважение и благодарности:
Родители на деца с увреждания и тяхни приятели