Боряна Йорданова - Публикации

 

Преглед: >
 

Кюстендил - моят град

Представям ви презентацията, спечелила първо място за мултимедия, в конкурс на общината - " Кюстендил - моят град"!

Презентация на проект - Гражданско образование 2009

Публикувах преди време презентацията на проекта по Гражданско образование 2008. В събота беше Нац. олимпиада по гражданско образование Варна 2009. Ето проекта и презентацията към него, с която дъщеря ми се представи. Очаквам отново да споделите мнението си, както го направихте и преди. Ще се радвам, ако някой присъствал на самата олимпиада във Варна сподели впечатленията си от атмосферата, оценяването, класирането.

 

Изказвам най-сърдечн...

Пак читателски дневник

Публикацията на Цвети ми напомни, че дъщеря ми има читателски дневник от втори клас . Това като се замисля май е първата й презентация. Тогава още дори не бяхме чували за презентация. Затова не е много качествена, не е изработена по правилата, но тогава и правила нямаше. Но мисля, че ще е приятно за децата да си изработят Читателския дневник по този начин. Ще развият умения за работа с Рower Point. Вярвам идеята ще ви допадне.

                 ...

Как се прави презентация?

 Всеки може да открие нещо, което да не знае за презентирането. Тук може да попълним пропуските си. http://www.inspirelearning.net/category/presentation-skills/

И по-специално това: http://www.inspirelearning.net/2008/12/dizain-na-prezentacii/

Олимпиада по математика 2009г.

Olimpiada_zada4i.bmp  Това са задачите от олимпиадата по математика за  ІV клас, които бяха предложени в гр. Попово, обл.Търговище. Благодаря на всички, които публикуваха задачи от други градове.

"ЖАЖДА"

Преди време Деси публикува "Най-добрите презентации за 2008" на сайта Slideshave.net http://www.bglog.net/blog/milenkova/site/posts/?bid=24926

Бях силно впечатлена от презентацията класирана на първо място "Жажада". Отне ми доста време и усилия да я преведа и преработя във възможно най-близък до оригинала вариант. Помогнаха ми няколко човека, за което им благодаря. Специални благодарности на Мая, която ми помогна в избора на снимковия мате...

Презентация на проект

Публикувам тук, защото имам проблем с качването в гражданско образование. А и в общноста всички са мили и се радват на постиженията на другите. Ще ми се да вярвам, че презентацията на проекта ще ви допадне. Ако някой прояви по-голям интерес, ще се  радвам да предоставя целия проект, както беше представен пред националната комисия, оценяваща проектите по гражданско образование. Презентацията е защитата, която дъщеря ми представи на олим...

Царството "Някъде"

В далечното царство.doc

Това е едно съчинение по подобие на дъщеря ми, зададено като домашна работа. Изходното произведение е "Царството "Никъде" на Джеймс Крюс от читанката за 4 клас на Просвета. Надявам се да харесате фантазиите на дъщеря ми.

Рила и Пирин

РИЛА И ПИРИН.ppt

Благодаря на всички, които ме подкрепиха. Специални благодарности на Мая, която помогна , за да види светът презентацията на дъщеря ми.

Благодарение на положителните отзиви, за първия ми опит, се престраших да покажа още една презентация. Успявам да я кача отново благодарение на Мая, която я преработи в подходящ размер. Благодаря ти, Мая!

Приятно гледане на всички и успех!

Създаване на Българската държава

Копие от Създаване на Българската държава.ppt
Images, css and javascript optimized via IISpeed by We-AMP