avatar

Помоощ - разпадам се!

Пишем си тука със sestri4ka-зодия козичка, какво време е времето около рождения ден.

Ами я сега да ви кажа на мен какво време ми е:

Хора, разпадам се!

Ето хронологията: гепих го тоя грип, дето сега всички се домогват до него, та чак и епидемия обявиха. Тоя, с усложненията. Та вдигнах аз температура - аз лесно вдигам температура, няма проблем. Ама тоя път забравих да я сваля, и така шест дена. Отивам аз на доктор, а тя: "Нещо алергии?" Главата ми беше като чугунена тоно в оня момент, викам - не мога да се сетя в момента напоследък да съм имала. Хубуу, даде ми жената, каквото й беше на сърце.

На третия ден, като се изринах, се сетих за отговора на въпроса: ми да, последната ми алергия беше точно медикаментозна, точно от антибиотик. Издирих празната опаковка, която бях запазила: СЪЩОТО активно вещество! Е какъв идиот трябва да си (а после американците такива-онакива), да си пазиш антибиотика, дето е предизвикал алергия, и ИЗОБЩО да ти се изтрие тая случка от паметта!

Ок, ама аз каквато съм прибрана, си пазя и противоалергичното от оня пт. Гледам - валидно си е, не е избуфтяло (само аз съм избуфтяла за това време, то си е читаво) - и си викам - така и така джи пи-то ше ми каже - "не спирай антибиотика, а пий тоя алергоизан", и дето ще водя безсмислени разговори... Та си самопредписах това лечение.

И така, докато на шестия ден се събудих като майска роза, рацъфнала с ужасяваща медикаментозна алергия. (броите ли дните? До тук са 12). Някое гадже, ако рече да ме ущипе - ще се замае къде да ме хване! Имам чувството, че ми е минал вече периодът на полуразпад, който иска да ми казва нещо - давайте, докато не съм се привършила!

Някой да има идеи за засилване на имунната защита? Само чакам да се оправя - джи пи-то каза, че ще стане за около 8-9 дена, с някаква сложна лечебна схема, в която участват една шепа противоалергични лекарства. Та оправя ли се - ще се засилвам. Давайте идеи! Хума, лимони... газ, мас, стъкълца - приемам всякакви съвети!