Образователната платформа Daskal.eu – възможност за допълнителна работа за учители

Няма да е пресилено, ако кажем, че учителите пресъздават света. Техният неуморен труд, вложеното време и усилия оформят характерите на децата и ги правят зрели личности, способни да поемат бремето и отговорностите на живота. Ето защо учителската професия е призвание, с което да се гордеем. Знанията, които даваме, са инвестиция в живота на децата, която ще им се отплаща цял живот.

За съжаление, обаче, в България много малко от управниците разбират важността и ролята на тази професия в обществото. Вероятно това е причината учителските заплати да са толкова ниски, че да не могат да покрият реалните нужди на преподавателите и на техните семейства. Парите, които получават, не могат да покрият вложеното време, труд, изхабените нерви, отговорностите, поемани от учителите, които трябва да бдят над чуждите деца като към свои, понасяйки при това всички негативи на лошото домашно възпитание. Именно заради тези ниски заплати се налага учителите да търсят начини да печелят допълнителни доходи, с които да подкрепят семействата си. Най-честият начин е като предлагат частни уроци в собствения си дом или в дома на ученика.

Днес, обаче, благодарение на развитието на съвременните технологии има и далеч по-удобен начин учителите да изкарват допълнителни доходи от ходенето по адресите на частните ученици. Благодарение на образователната платформа daskal.eu можете да давате уроци на всичките си частни ученици онлайн от комфорта на дома си. Не е необходимо нито да отваряте дома си за ученика, нито да губите време, нерви и средства в път, докато стигнете до дома му. Независимо какво е времето навън, вие можете да провеждате частни уроци от виртуалната класна стая на daskal.eu. Натиснете тук, за да видите как работи платформата и да се запознаете с условията.

В този сайт ще можете сами да определяте удобното за вас време за провеждане на часовете, както и парите, които желаете да получавате за всеки урок. Благодарение на модерните инструменти, които платформата ви предоставя, обучението ще се превърне в приятно и дори интересно преживяване и за учителя, и за ученика. Ще бъдете горди с резултатите, щом забележите колко много са се увеличили знанията на вашите частни ученици и щом чуете за успехите им в училище.

Не са необходими големи инвестиции, за да започнете работа в daskal.eu. Необходими са само компютър с интернет и камера, време и желание. 


Daskal.eu и BgLOG.net искат да Ви дадат възможност да се запознаете сами с уроците и как се провеждат тях, като организират специални демо уроци за учителите в образователните общности. Той ще ви даде възможност да видите как протича един урок, какво включва и да усетите атмосферата му. Вярваме, че така ще може да се запознаете отблизо с платформата за обучения Daskal.eu и да пожелаете да станете част от нея. За записване моля попълнете формата по-долу. Записването може да бъде направено до петък 14-ти октомври, включително. То ще позволи да се насрочат демо-уроци в удобни за Вас часове, като същевременно групите бъдат от не-повече от 5-6 души.