За учителите - Хонорар.БГ

Здравейте! Както може би повечето от вас знаят, аз съм основателя на BgLOG.net. Знаете, че рядко пиша тук, но постоянно следя общност Образование и се възхищавам на неуморността на всички учители и хора, свързани с образованието :)

Поводът да ви пиша е старта на един нов сайт, който направих тези дни и на който бих искал да ви обърна внимание. Той се нарича Хонорар.БГ позволява на хора да публикуват свои обяви за дейности на хонорар. Това могат да бъдат частни уроци, преводи и всичко, творческо, което даден човек умее да върши. Във времената на тежка финансова криза всеки човек (както и аз междувпрочем) търси начини да допълни семейния бюджет, а извършването на дейности на хонорар са чудесен начин да се постигне именно това.

Опитал съм се да направя сайта така, че да улесни връзката между човек, който публикува обява за извършване на дейност на хонорар и потенциалните клиенти. Комуникацията между тях става в сайта, така че при желание може да не се разкриват лични данни за публикуващият обявата :)

 Надявам се Поли (Queen Blunder) да няма нищо против, че реших да ви запозная с моя нов проект, който вярвам, че ще бъде от полза за всички хора, заети в сферата на образованието :) Ако проявявате интерес, посетете Хонорар.БГ и в случай, че имате идеи, които могат да улеснят работата със сайта, не се колебайте да ги споделите :)