Неделя, 10 часа - Поход на Витоша

Тази неделя в 10 часа откривам поредният поход към Витоша. Мястото на срещата е добре познато - кино Одеон :)
Маршрутът, по който ще поемем ще бъде Симеоново - Бай Кръстьо - Драгалевци, като маршрута може да включва и посещение на Драгалевския манастир, който е много приятно място и си заслужава да бъде видян. По пътя ще имаме посещения на множество полянки обсипани с цветя, чешмички, а на Бай Кръстьо можем да седнем и да хапнем и пийнем.
Ако имате желание, може да си стъкмим огън и да си направим шишчета, по примера, който дадохме с ИванАнгел този уикенд (този път се надявам че няма да има цифрови камери алангле:) Ако има достатъчно желаещи за такъв лагерен огън, ще се отбием през някой супермаркет и ще купим месо, картофи, лук, чушки и хляб, а също и напитки.
Маршрутът е панорамен и приятен, с повече почти водоравни пътеки, така че ще имаме въздух и за песни. Нарочно го избирам, за да могат и хора, които не са в София да могат след това да се приберат по родните си места и да не бъде маршрутът причината да не дойдат с нас :) Общо времето за път по този маршрут е около 3-4 часа, а заедно с почивките и печене по полянки, игри и спирка в Бай Кръстьо и Манастира може да стане 6-7 часа.
Неделният ден е избран защото в събота в 15 часа ще представяме с Жоро BgLOG и BlogTronix платформата на конференцията УебТех 2006 в хотел Родина.
Очаквам да дойде всеки, който пожелае :)
П.П. Edinotwas - знам за Лакатник. Не е нужно и тук да пишеш за там.