Малага, Здравей! :)

Да си призная, малко ми беше писнало от ходения по Западна Европа и ми се ходеше някъде на юг. Подредеността на Германия вече не може да ме впечатли. Копнеех за дестинация, където мога да видя хора с гореща кръв. Такава дестинация е Испания, например. Страна, която винаги пътешественикът в мен е мечтал да посети. И не мина много време откакто си пожелах това и сега се очертава да замина за Малага, Испания. Вече имам самолетните билети и утре (18-ти) ще отлетя към Мюнхен, откъдето ще хвана самолет за Барселона, а от там за Малага. Излишно е да казвам, че много се вълнувам :)

Там ще отида по покана на ATI AMD, тъй като ще се състои събитие, наречено “Get the ultimate experience”, на което ще имам възможност да се запозная с визията на AMD свързана с развитието на графиката при персоналните компютри. Програмата ще включва продуктови презентации и интервюта, както и вечерно парти в един от най-атрактивните градове в Испания.

След завръщането ми очаквайте пътепис с много снимки, а какви вълнуващи нови технологии са представили от AMD ще прочетете в списанието :)