Ибре курорте!

Вече няколко дена съм в Созопол и си почивам активно :) Намерих едно хотелче, в което има Wi-Fi интернет за 2 лв. на час и успях да се свържа за малко да видя какво става в мрежата и BgLOG :)
Последните няколко дена обикаляме от кръчма на кръчма. Още дори не съм се топнал в моренцето, грешка, която смятам да коригирам днес и да се изкъпя след като си напиша постинга :)
Все пак да не забравяме, че съм с една компания пиячи, като единия му викат Учителя, защото е научил квартала да пие :) Та затова и още не съм се топнал в морето. Днес се отделих от тях да свърша туй-онуй, така че ще мога да свърша това благородно за кожата дело :)




Тук на снимката са Мич, Учителя и аз. Както можете да забележите съм като ходеща реклама на Blogtronix :) На тениската пише Blogtronix :)

Малко съм издразнен на комерсиализма тук. Дават мизерни стаи за много пари, държат се кофти хазаите, от тях мирише само на пари. За съжаление взимат около 50 000 лв на месец (така сметнах за моята квартира), но не влагат нито 1 лев за това да има тоалетна хартия, сапун, масичка поне. Нищо. Само събират пари. Но това ще им изиграе скоро лоша шега, не може да се играе така на икономическата сергия.
Вчера валя дъжд като из ведро. Вечерта, точно се беше стъмнило. Дълго и напоително. И спряха тока. Беше приказно - такива чести светкавици не съм виждал отдавна. През секунда гърмеше.
Не мога да разбера само защо спряха тока на целия град. Всъщност, първоначално беше на целия град, но после пуснаха на някои места. Главната крайбрежна улица беше тъмна. Някои заведения, явно с генератор работеха. Другите бяха спуснали кепенците.