салса

Преглед:
 

Коледен салса бал във Военният клуб

Вчера беше вълшебна вечер. Във Военният клуб се състоя коледен салса бал, на който стотици млади хора се забавляваха до към 3 часа сутринта, а след това повечето се изнесоха в Салса плюс, където купона продължи до развиделяване :)
Партито беше организирано добре, а Салсабор имаха повод да почерпят по случай своята четвърта годишнина :)
Нашата школа се събра във Военният клуб, където потанцувахме добре! Аз лично изтърках едни обувки о

Отново в Салса Плюс :)

Миналата вечер школата отново отидохме в Салса Плюс, където си потанцувахме добре :) Можете да видите снимките на този адрес, както и да разгледате част от тях тук :)
Беше чудесно и потанцувахме много :) Много се радвам, че потанцувахме със Щили, с която направихме чудесни импровизации на дансинга :)

DSC03054

Как да танцуваме салса красиво

• Танцувай, като че ли никой не те гледа.
• Гледай в лицето партньора/партньорката докато танцуваш, а не другите двойки, пода, тавана или през прозореца.
• Може да не се усмихваш постоянно, но поне се опитвай да се усмихваш от време на време.
• Колкото по-бърза е музиката, толкова по-малки трябва да са стъпките. При по-бавна музика - съответно по-големи и плавни движения.

Чудесен купон в Мансардата и Салса Плюс (Снимки! :)

Вчера си изкарахме невероятно! Събрахме се в Мансарда хората от школата и танцувахме до късно, а след това отидохме и в Салса Плюс, където купонът се вихреше до 3 часа сутринта :)
Танцувахме много, усмивките бяха налице, а настроението върховно :)
Като видите снимките ще се убедите, че е било така :) Всички снимки може да ...

Репортаж от маскения бал

Вчера купонът беше пълен! Благодаря на организаторите, които се бяха постарали и всички се забавляваха до сутринта! :)
Имаше много интересни премени, Вал се беше направил на арабин и искрено му завиждах, защото с този костюм явно му беше доста прохладно :)
Моника се беше пременила като жената котка, а Vallie на медицинска сестра :) Аз се бях направил на Невидимия - как? Ами сложих си една табелка с надпис НЕВИДИМ :) Важна е идеята :)

Маскен бал в Салса Плюс :)

Тази вечер в 22 часа има маскен бал в любимото ми заведение Салса Плюс :) Купих си нови дрешки поради липсата на идея като какъв точно да се маскирам :) Много са секси, една оранжева риза и много готини къси панталонки. Дано да ми стоят добре :) Ще се маскирам с една табелка, на която ще пише НЕВИДИМ. Тоест, аз си мисля, че съм невидим, ама с това оранжевото явно ще бъда направо пирон в очите :)))
Вярвам, че ще бъде весело тази нощ :) В

Поздрав с една вълшебна бачата :)

Тази песен я търсих навсякъде! Питах разни хора, дали я имат. Обясненията бяха, Оооо, оаааа, оооо, оаааа - сещате се колко обяснително звучи, нали? Особено в ICQ:) Свалих над 400 MB музика, която изслушах търпеливо, но не я намерих...
И накрая я намерих! Благодаря на Don_Juan, който веднага се сети по обясненията ми за коя песен говоря и ми я прати :)
Поздрав с нея! Можете да си я пуснете от тук :)


...

Салса под звездите в Пловдив :)

В събота бях в Пловдив, където имаше Салса купон в новотел Пловдив. През деня ходих на уоркшоп на Мигел и Роси, на който се въртях като пумпал, защото стъпките, които преподаваха бяха още далеч от това, което знаех в момента :) Благодаря на Роси, която ми обърна персонално внимание, надявам се, че не съм я отчаял с моите "фигури" :)
Там имах възможност да потанцувам с Valie и ми беше много приятно :) Тя нямаше нищо против да танцуваме о

Магията на Салсата :)

Отскоро танцувам Салса, но съм омагьосан и ще ви разкажа какъв е този танц, в какво се състои, какво е различното в него и защо ме е грабнал така.
Първо, Салсата е латиноамерикански танц, представляващ комбинация от много латино-американски и афро-карибски танци, и е един от най-красивите и приятни за танцуване. Той се отличава най-вече със сложната игра на преплитане и разплитане на ръцете на партньорите и сравнително лесен, но въпреки

Магията на Салсата :)

Ще ме извините, че отново ще пиша за Салса, но съм омагьосан и ще ви разкажа какъв е този танц, в какво се състои, какво е различното в него и защо ме е грабнал така.
Първо, Салсата е латиноамерикански танц, представляващ комбинация от много латино-американски и афро-карибски танци, и е един от най-красивите и приятни за танцуване....
Web accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET