коледа

Преглед:
 

Весела Коледа! :)

Желая на всички потребители и читатели на BgLOG весела и щастлива Коледа и чудесно изкарване на Нова Година :) Нека на този чудесен празник бъдем усмихнати в компанията на своите най-любими хора!
Това е моята "Коледна" картичка за вас, за добро коледно настроение :)
Бъдете живи и здрави и винаги засмяни!
    

Весели празници на всички! :)

Искам да пожелая на всички вас, весели празници!

Надявам се, че ще изкарате незабравими мигове, а защо не и часове, със своите любими хора! Бъдете живи и здрави, все така готини и интересни събеседници :)

На този светъл празник, нека забравим всички мъки, които са ни сполетяли през годината и да се съсредоточим върху най-важните неща в живота. Нещата, които са безплатни, но същевременно са най-скъпи. Това е обичта, любовта и хората до нас!

...

Честита Коледа!

Честита Коледа на всички! Бъдете живи, здрави и щастливи! Желая ви много, много, много любов, много успехи в живота, много сбъднати мечти и по-лек път към сбъдването им! Желая ви повече усмивки през следващата година, много мигове на щастие  - толкова много, че на следващата Нова Година като погледнете мехурчетата в чашата със шампанско да си помислите, че не са достатъчно, за да изобразят всички тези мигове!
Бъдете щастливи и се обичайте! Б...

Има ли Дядо Коледа?

През декември 1897 година в редакцията на в. "Ню Йорк пост" се получава писмо от едно осемгодишно момиченце, което по съвет на баща си моли авторитетния вестник да й отговори на въпроса има ли наистина дядо Коледа. Дават писмото на един от най-опитните журналисти Франсис П.Чърч. И той сяда и пише отговора. Неговото неподписано есе днес има славата на най-известната вестникарска публикация на всички времена. "Ню Йорк пост" го публикува в ...
+1 1 глас

Следващата Коледа

 
Не искам да си мисля за следващата Коледа - тази през 2008-година...
.

...
0 0 гласа

Коледно...

 
Нещо хич не ми е коледно настроението тези дни. Предишни години си слагах коледна мелодийка на телефона, слушах си коледни песнички, чувствах се много приятно да очаквам празници. Купувах подаръци, чудех се какво ли ще получа, тръпнех в очакване на празничните дни, през които мечтаех, че ще си почина и ще бъда в компанията на любими хора.
Сега е някак по-различно. Нищо не чакам. Чакам само почивните дни, през които ще се наспя, ще сложа ред в апа...

All I Want for Christmas Is You

Поздрав с тази чудесна песничка от филма Love Actually с пожелания за вълшебна и пълна с любов Коледа и Нова Година :)...

ДНЕС - коледен купон на BgLOG :)

Датата е 16-ти декември (ДНЕС!), мястото е Dewar's, същото място, където беше и предишният коледен купон на BgLOG :) Поканени са всички, абсолютно всички, които имат желание да дойдат :)...

КАПАРО НЯМА!!! Който реши да дойде, просто идва!...
Ако някой срещне проблеми с намирането може да ми звънне на номер 0888 446 113...
Images, css and javascript optimized via IISpeed by We-AMP