avatar

*ЮТЕНИЦА

След  две бурканчета пернишка лютеница, аз съм напълно спокоен. Комисията за Шашкане  на Потребителите(КШП), доказа че в нея освен олеамид  има и винкел на прах. Последното се е оказало толкова силен афродизиак,  че дори ако срещнеш Кончита Вурст  или брадатата жена не ти се вдига само настроението.
  Седя и гледам ту телевизора, ту през прозореца за да сверя чутото през първото и видяното през второто. Те тук ми иде да възкликна като професор Вучков: „ Гледам и не вярвам на ушите си.” Аз  прогнозата за времето ли гледам или римейк на филма „След утрешният ден”
А и както се казваше в един виц:
 „ Две баби седят и гледат как вали сняг на парцали през прозореца.Първата вика на другата:
 - Глей ма, как го е забелило, дебел ще го намаа.
Д:  Ще го намаа и ша омекне.
П:  „И ше се разшляка.
  Та и аз се питам, след като ще се разшляка що беше туй бучене.
А и журналистите всяка сутрин вадите скелети от гардероба и шашкате населението , а после  го приканвате да се усмихва и да бъде позитивно настроено. Ако не може да устоите на порива си да шашкате народа,правете го малко по индийски, като сцена в техен екшън.
Наемният убиец отива при жертвата си и ѝ  казва:
 -Дошъл съм да те убия, но първо аз и моите дванадесет слона ще ти по танцуваме.
   Хайде, че срещнах  „Пилето” Райна, пък освен настроението  не ми се вдигна нищо друго
  Затова ще ида до магазина, че да си взема още два буркана „Пернишка *ютеница” , само се чудя с какво ли питие ще върви. А след питиетата идват танците, макар че поканата да друснем едно хорце придоби вече съвсем друг смисъл.