avatar

Новият албум на "The Winery Dogs" излиза на 23 юли

Навремето Mr. Big изгряха с едно парче, което се казваше "To Be With You" и което така нашумя, че се чуваше по улиците по-често и от Фил-Колинсовия "Another Day in Paradise".

Та в клипа на тия симпатични младежи, избирани сякаш в конкурс за красота, а не като членове на супергрупа, когато броячът отброява минута и 51 секунди, един блондин прави акцент по касата на барабаните с ботуш. Да му се не види и басиста се оказа тоя пич! Вече беше достатъчно и добър, и известен, и с богата история като музикант. То не беше свирене в проекти с David Lee Roth, Steve Vai, Tony MacAlpine, Greg Howe, ами, както се казва, "и други".

Дааа, дааа за Billy Sheehan* става въпрос! Музикант, който свири на бас китарата си с похвати и техники, присъщи по-скоро за соло китара. Не случайно го наричат Eddie Van Halen-а на баса, заради ползваната и от него "double-fretting" техника за свирене с две ръце по грифа на китарата.

Та този стар рок динозавър, заедно с Mike Portnoy** и Richie Kotzen***, постави началото на нов музикален проект, наречен "The Winery Dogs".

Продължава на Aspekti.info Има място за старите кучета