avatar

Канското търпение, което трябва да има човек в петък 13-ти

0.15
    ...рев...
    Нищо не можеш да направиш по този въпрос, по-добре се съсредоточи над дипломната си работа, ако изобщо искаш да си легнеш преди да се наложи да ставаш. Хайде, само заключението остана!
1.15
    Хайде сега и заключението!!!
Добре де виждам, че ти е студено! Не е нужно така да се тресеш и да се увиваш в одеалото. Добре защо се притесняваш толкова? Просто го напиши! Работата ти е добра - само трябва да я завършиш най-накрая!!! и да я предадеш утре!Хайде още малко!
    Уф, кое време е, че пък огладня сега?! Този твоят стомах откъде му хрумват тези идеи - уж беше свит!
1.50
    Е, хубава работа! Защо легна, ако няма да спиш?! Хайде заспивай, нали написа заключението! Стига си мислила по първия въпрос - няма да ти помогне да заспиш. Да и розата ти е там, няма какво да се взираш в бюфета, тъмно е няма да я видиш. Там е макар да не носи смисъла, който по принцип носят подарените цветя... И колкото и да я гледаш няма да ти стане по-весело, че  е там... Офф затвори си очите най-накрая!
6.00
    Още десет минути друг път - ще заспиш пак!!!
6.10
    Бреей учудваш ме! Браво! Хайде прочети пак заключението за всеки случай!.. Добре де прехвърли набързо и другата част...
6.45
    Добре, хайде обърни внимание на ЗАКЛЮЧЕНИЕТО!!! След 10 минути трябва да излизаш за работа!
7.10
    Да, бе перфектно! Сети се да си сложиш спирала, ама забрави да си сложиш нещо в стомаха нали? Еми, да и после защо скърца... Хайде търси отворен магазин сега! И без това изпусна маршрутката...
7.59
    Добре де класира се.. признавам...
11.20
    Ядене насила. Добре, аз не мога да разбера как всичко може да ти е наобратно!! Имаш моменти, в които ти се яде без да си гладна, а сега си супер гладна, а не можеш да ядеш?! Как става това?
12.15
    5 правописни грешки за 80 страници - добре. Хайде сега принт...
12.30
    Уан Класик!!!
13.10
    Съгласих се - никога повече няма да те карам да ходиш при конкуренцията.... след 40 минути тръткане, след като издърпа мишката от ръцете на мацето дето "работи" там и сама си свърши работата, а пък после си и плати затова!... е след всичко това вече ще те призная, ако оцелееш този ден!
14.00
      Тичай, тичай... аз умирам за сеир! Тичай да видя как по едно и също време само с една седмица разлика пак ще припаднеш! Тичай моето момиче, тичай! А такааа - нека си бибитка оня кретен - кво като пресичаш на червено - ха! Голяма работа! Ако знае той, че хич, ама хич не ти пука какво може да ти се случи! Надали му се е случвало наскоро да се чувства толкова едновременно безсмъртен и едновременно умрял..
14.10
    Не може да бъде! За първи път тая жена ти се усмихва! Ама ти май наистина изглеждаш  много зле - за да ти обърне такова внимание и да вземе присърце предаването на твоята дипломна работа! Кога си получавала друг път толкова положителни реплики от страна на секретарката на катедрата?! Или оня вече те е бутнал и това, което ти се случва, всъщност не се случва?!
14.50
    Мне, жива си. Дори не успя да припаднеш... И кучето е живо и то слава Богу не вижда как изглеждаш, може би усеща, че "не ти е на кеф", ама то по принцип ти се радва, така че няма голяма разлика в неговото отношение...
Мамка му - и розата ти е тука - не, че си забравила акта на подаряването и всички предшестващи, предизвикващи и следстващи събития и чувства, ама като не я виждаш и тя съществува като някаква мисъл. Докато така като я видиш във вазата и някак те удря с цялата сила на собствената си реалност!!
Я по-добре си легни - нека изчезнат поне реалните неща! Ми, ако искаш яж!
Сега като не ти се яде, недей! Лягай мацинко, а така! Почини си душице... Разкарай малко от напрежението...
16.00
    Губи се...
18.00
    Губи се...
21.00
    Губи се...
23.00
    Губи се.....