avatar

Жегата зад ъгъла

Жегата зад ъгъла: 

 Не понасям всички отрочета на БКП, но ГЕРБ е най-гнусното от тях, най-арогантното, агресивното и безпардонното. 50 нюанса простащина.
ГЕРБ-това е втория ешелон от нереализирани комунисти на БКП.

ГЕРБ е диагноза. Диагноза- геноцид.

Част от тия десетилетия са и десетте години управление на ОПГ ГЕРБ, а главатарите на тая шайка, не спират да се хвалят със строителството на некачествените си магистрали и декорирането на панелките, което кой знае защо наричат "саниране".

Да правиш едно и също нещо отново и отново, и да очакваш различни резултати се нарича шизофренизъм.
Борисов служеше(и продължава да служи) на други, чуждестранни господари. И на тях се отчиташе(и още се отчита). Та нали наскоро той сам си призна, че партията му ГЕРБ е замислена, създадена и финансирана от Баварската фондация „Ханс Зайдел“(Ханс Зайдел е нацист ,който след 1944 год като вижда дебелия става американски шпионин и така оттървава дръвника ,фондацията всъщност е изкуствено създадено НПО от ЦРУ за контрол и финансиране на политически инженеринг в Европа, Борисов е техен кандидат и сътрудник от август 2005 год., а Цветанов е закачен паралелно с него…

Фондация Ханс Зайдел е на ХСС, който пък е основан след Втората световна от бивши офицери от хитлеровия вермахт. Дълги години почетен председател на ХСС бе Франц Йозеф Щраус, личен приятел на Тодор Живков. Всяко ходене в Германия на Цецо е свързано с гостуване на „Ханс Зайдел“. Изглежда от там са и хонорарите, чийто източник той не пожела да разкрие. Направете връзката сами, дори по линията на Сакс Кобург Гота. А в България е пълно с калинки, запленени от спортните умения на Боко и Цецо. Покрай връзките с американците, предполагам ЦРУ стои зад фондация „Ханс Зайдел”)
- действие, по същество криминално, защото е в разрез с конституцията на България, в която ясно се казва, че българските политически партии нямат право на финансиране от чужбина.  

Николай Младенов, министър на външните работи – Програмен директор на фондация “Отворено общество” – София (1996-1998)

Томислав Дончев, министър за еврофондовете – От 2000 до 2004 г. е главен секретар на Клуб “Отворено общество”- Габрово, Програмен директор на фондация “Отворено общество” (2004 -2007)

Сергей Игнатов, министър на образованието – Ректор на соросовия Нов български университет.

 

Лустрация трябва, НО за политически партии, проекти, сайтове, медии,  хора,  финансирани и зависими от чужди НПО, което е действие, по същество и криминално, защото е в разрез с конституцията на България, в която ясно се казва, че българските политически партии нямат право на финансиране от чужбина.

И по същество финансирането на такива субекти от чужбина се нарича предателство.

Кой какъв е бил преди да се настани в ГЕРБ – „автентичната дясна“ партия, „единствена алтернатива на комунистите“.
•Ето кратка справка:
Бойко Борисов – приет в БКП, кандидатствал във факултет „Държавна сигурност“ на Школата на МВР в Симеоново, но завършил факултет “Пожарна безопасност и защита на населението” на Школата на МВР в Симеоново. Напуснал пожарната, защото не пожелал да напусне БКП при деполитизирането.
Цветан Цветанов – син на шофьора на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ
Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет на ДКМС.
Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжен Съвет в Плевен.
Николай Младенов – син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996-1998).
Сергей Игнатов – син на секретар на ОК на БКП – Видин, ректор на соросовия Нов български университет.
Аню Ангелов – партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП.
Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
Лиляна Павлова – внучка на партизанин от бригада „Чавдар“, по-късно с пост в БКП.
Вежди Рашидов – получил приз от Илия Павлов „Главен мултак“.
Ивайло Московски – първа щатна работа в Мултигруп.
Диана Ковачева – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
Менда Стоянова – член на БКП, партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив
Стефан Северин

ПРОСТО ПИТАМ: Както си стоях, та се замислих: защо никога Борисов не е споменавал баща си? Той се прави на мачо, а не е женчо, но никога не отваря дума за баща си. Баща му е подполковник , пожарникар – нека Борисов да каже защо е изгонен от пожарната? Аз знам, искам го чуя как ще излъже! Защо Цветанов не говори за баща си – шофьор на шефа на Държавна сигурност генерал полковник Григор Шопов? Сигурно баща му е бил почтен човек, затова Цветанов се срамува? Защо Лиляна Павлова не говори никога за баща си, а още повече за дядо си – партизанин от отряда Чавдар? А баща й до 10 ноември 1989 година е бил на работа в ЦК на БКП и е достигнал една добра иерархия – замистник –завеждащ отдел и комсомолски секретар. А сега се е скрил, милият, във Варна , та дори е професор! Защо, бе, Лили, не се срамувай, говори! Защо Цецка Цечева не говори за баща си? Защото няма морал! Да ги изреждам ли тези политически какавиди? Те се отричат от бащите си, и държат в резерв майките си – само и само да бъдат! Така действат само политическите влечуги!

Стефан Северин
15 мин. · 
ФАКТ И КОМЕНТАР: Заглавие в сайт: „Антон Тодоров: Синът на кадрови офицер от РУМНО и внук на шумкари оглавява кабинета на Румен Радев” Какво откритие на откривателя Антон Тодоров! Хайде да му помогнем: внучката на партизанина от отряд „Чавдар” – Георги Павлов, министър и съратник на Живков, беше министър на Борисов и сега кандидат за европарламента от ГЕРБ – Лиляна Павлова. Синът на шофьора на шефа на Държавна сигурност – генерал Шопов, Цветан Цветанов, беше министър на вътрешните работи на Борисов, шеф на парламентарна група , а сега шеф на предизборния щаб! Синът на полковник от специалния отдел на Софийското МВР, офицер от пожарната, член на БКП е десет години премиер – Бойко Борисов. Щатен комсомолски секретар и син на партийни БКП функционери от Благоевград беше президент на ГЕРБ – Плевнелиев. Бивша партийна секретарка на БКП в Плевен беше председател на парламента, кандидатка за президент на ГЕРБ , а сетне и министърка на правосъдието – Цецка. Син на полковник от Държавна сигурност беше министър на външните работи в кабинета на Борисов – Н. Младенов…Да спрем, а? Макар че има и още! И тези стигат за подсещане на А. Тодоров


ГЕРБ ще си останат орда с главатар, който обича себе си, но не и държавата си. Главатар, който не може да довърши нито един даден му от избирателя мандат. Главатар, който се изхлузва винаги, когато усети жегата зад ъгъла.

Отмъстителен, безцеремонен,  експлицитен, груб, арогантен, агесивен и безпардонен.

"УСПЕХИТЕ" на Борисов! За 10 години управление:

•ДВА милиона прокудени българи от родината им. 
•СТО и десет заличени села. 
•НАД двеста закрити училища. 
•33 закрити болници. 
•4 МИЛИАРДА заграбени от КТБ и следите заметени.
•16 МИЛИАРДА източено ДДС и виновни няма. 

НИТО ЕДИН осъден по високите етажи на властта. 

•БЪЛГАРИЯ е най-бедната и корумпирана държава в ЕС. 
•БЪЛГАРИЯ е на 111-то място по свобода на словото. 
•БЪЛГАРИТЕ са най-бедният, болен и бързо изчезващ народ в Европа. 
•ФАЛИТ на Олимпик, над 200 000 "ужилени" българи. 
•ПОГРОМ над ТР и изтриване на задължения за над 20.6 МИЛИАРДА лева несъбраните поради изтекла давност. Поради умишлено и престъпно бездействие на НАП. 
•НИТО ЕДНО разкрито показно убийство. 
•НИТО ЕДИН изпълнен проект, без да се налага ремонти и ремонти на ремонтите. 
•МИЛИАРДИ за саниране и крадене има, а пари за децата с увреждания няма. 
 
•ПО времето на Борисов клошарите се превърнаха в универсални виновници, а бандитите, мутрите и мафиотите вилнеят безнаказано из цялата страна. 
•ПО времето на Борисов чумата се завърна по земите български. Ченгета, комунисти, мутри и корумпирани партийни калинки превзеха държавата. •Мафията превзе държавата. 
•Крадат от всичко - от проекти, от бюджет, от общини, от болници, крадат дори от лекарствата на болните и храната на децата в детските градини. 
•А най-страшното е, че ограбиха мечтите, бъдещето, живота и надеждите на цял един народ. 
Може да допълвате списъка с успехите! 

Влади Горанов ми е любимото мръсно копеле от ГЕРБ. Да вземеш кредит, да го изхарчиш по поръчки, да им събереш ДДС-то, да го наречеш бюджетен излишък в размер на 3.5 милиарда лева и да обявиш това като доказателство за стабилност и икономически ръст. Тук не трябва да си финансово невеж, или нагъл лъжец. Тука си иска да си извратен.
© Ванко Българионъ Николов©° ®

На всяка гореща точка, след всеки скандал се появява на бял кон /мерцедес, хеликоптер, самият Бойко Борисов, та даже и пеша, дава интервюта,  заканва се, раздава правосъдие, размахва пръст и обвинява...

И ако той не нареди нещо да се случи, в България нищо не се случва. Пък ако случайно нещо стане, той пръв ще отиде да го оправи.

Пожари гаси, протести потушава, сделки оправя, ако може ще спре и горещата вълна, но засега се въздържа.

 Направо Батман. Култът към личността репички да пасе...

Обаче той си е същият БХ, дето управлява държавата като чужда...

Хубаво е да се прави човек на оригинален, но трябва да се усеща когато започне да става досаден и да прекалява...

•Онези, които преди години "управляваха" улицата, сега управляват държавата.  БХ-полу-грамотен, самоуверен, самодоволен, нагъл простак,  дето управлява държавата като чужда. 50 нюанса простотия, коварство, арогантност- "Борисов"І; ІІ и ІІІ, цацата и бацата... или как се така ще се изпуще келепирот...  Оня БХ, джендър-премиер само фърчи из Европа и бръщолеви простотии  и се прегръща и целува наред, а народа ни плаща сметката,   плаща и за трюфелни срещи.   Осъден за лъжа управлява държава и никой не му иска оставката.

Българското Европредседателство се оказа един голям провал и то не само поради Западните Балкани и Русия. 

Трошете си главите, плащайте му сметките- вие, децата и внуците ви !

За да продължава да управлява в България и да запази това положение БХ е готов на всичко. Абсолютно на всичко.

БХ Джендърлиев първо беше  самоуверен, самодоволен, арогантен, нагъл простак, говорeшe така, сякаш преди малко e говорил лично с Бог;после изпадна в обяснителен режим; а сега вече е в "Молещ се режим". Отива си...

Било ни яд за успешното му европредседателство. Пък ако му правим сечено и всяка година избори- няма да видим западни заплати. Ще каже чиляк, че сега трети му мандат ги ринем с лопатата.

БХ, джендър-премиера  обаче има време да фърчи из Европа и да бръщолеви простотии и да се прегръща и целува наред, а народа ни плаща сметката, плаща и за трюфелни срещи. Осъден за лъжа управлява държава и никой не му иска оставката.

За да продължава да управлява в България и да запази това положение БХ е готов на всичко. Абсолютно на всичко.

Няма пасти за теб,  беденият български електорат, и трюфели няма. Има сметки,  данъци и задължения. И сватба…

Утайката горе си повярва, че народа долу е дебилен и я подкара съвсем през просото.   
Без род, без родина, без морал, без чест, без душа, без гръбнак, без съвест и без срам,  дегенерати  и  колаборационисти

Нетаняху към Борисов: Искам да Ви благодаря, че отстоявате интересите на Израел. (Канал 3, новинарски блок)

Някои герберасти явно вече са изработили условен рефлекс на Павлов и като видят,  и чуят някъде "МАФИЯ", инстинктивно скачат в защита на Борисов...

БХ запали фитила на бунтовете в любимите му Западни Балкани, изпълнявайки нареждането на Вашингтон да уреди вкарването на Македония в НАТО.  Всичките му начинания, постигнати с „НЕИМОВЕРНИ УСИЛИЯ”,  както сам казва, както и  всичко направено досега от него въобще като управление,  е с разрушителни последствия.

Колко е мрачно да си някой

и като жаба мокра

да казваш цял ден свойто име

пред възхитена локва !

 

Емили ДИКИНСЪН

Аре кажи тогава бе изрод, с какво са пълни самолетите които кацат от Германия на летище Безмер?

Стокхолмският синдром. Обожавате тираните си...

Европредседателството: Само няколко знакови убийства, няколко избягали затворници, тук-таме по някоя чистачка и мангали биещи полицаи...

Че той, Стамболов, ако беше жив, щеше да ви изпозастреля, бе, нещастници!

Може би не е лошо да ви се припомни със сопа в ръка, че Българският Национален Интерес е свързан Само с България и с Българите!  

Дойдох до заключението, че безкръвния преврат не води до нищо добро.

Една баба дето лееше Куршуми викаше - "Куршумът бабе  лекува всичко".  И представа се няма, колко е права...   

Чили 1973.Стадион Сантяго. Пиночет разчисти всички боклуци. И ние имаме стадиони, нека да ги използваме рационално. 

Българският Национален Интерес е свързан Само с България и с Българите!


Може би не е лошо да ви се припомни със сопа в ръка, че Българският Национален Интерес е свързан Само с България  и с Българите! По Българският път място за ГЕРБ няма. Защото в тях няма  род, родина,  морал, чест, душа, гръбнак, съвест, топки и срам,  те са дегенерати  и  колаборационисти. 


   

 

© Ванко Българионъ  Николов©° ®•