Всички постове по помощни средства ключова дума

Преглед:
 
Преглед:
avatar

Да ограбиш инвалид. Журналистическо разследване на списание ТЕМА

В новия си брой 3/2015г. 19-25 януари 2015 списание ТЕМА публикува журналистическо разследване със заглавие

Да ограбиш инвалид

В публикацията е описано и разследването в Лекарска консултативна комисия ЛКК в Университетска болница УМБАЛ "Свети Иван Рилски" и Медицински център.

Тук под ограбване на инвалид се разбира всички възрастни хора без Телк, инвалиди с Телк, хора с увреждания, които имат право на помощ от Социално подпомагане.

...
avatar

Зададени въпроси към Министерство на труда и социалната политика за целева помощ. Отговори на министерството. Допълнителен коментар и съвети.

Рубриката е за всички които имат близки и познати, колеги, приятели или  възрастни родители, нуждаещи се от помощ за безплатно получаване на медицински изделия и помощни средства, необходими за обслужването им.

Последни зададени въпроси:

*27.08.2013г. Иванова

Здравейте, Баща ми е на 75 г. с няколко инсулта, . Движи се много трудно, засегнати са му дясна ръка и крак. Има ли право на помощ за акумулаторна количка, за да може да ходи ...

avatar

08 04 2016 Безплатни помощни средства за възрастни хора. Права на хората с увреждания без ТЕЛК, на възрастните хора и инвалидите. Какво може би не знаем.


Тази статия е предназначена за всички хора, които имат близки, познати, колеги, възрастни родители, съседи и други млади и възрастни хора, които по-различни причини са трудно подвижни или лежащо болни и се нуждаят от помощни средства и медицински изделия. Възможностите за безплатно получаване чрез Целева помощ от Агенция "Социално подпомагане"за закупуване и свободна продажба.

Първоначално темата бе публикувана в bglog.net на 20.03.2012г.
...
avatar

Актуализация 16.07.2013г.Възрастни хора, лежащо болни или трудноподвижни. Инвалиди с ТЕЛК и без ТЕЛК. Хора с увреждания. Права. Помощни средства. Какво може би не знаем?


Информацията е актуализирана на 16 юли 2013г.

Първоначално темата е публикувана на 20.03.2012г. и до този момент има 1319 прочита.
Актуализирана темата в  bglog.net се намира на страница http://bglog.net/BGLog/post/Възрастни-хора--лежащо-болни-или-трудноподвижни--Инвалиди-с-ТЕЛК-и-без-ТЕЛК--Хора-с

Специализирани уеб сайтове за инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК.  http://www.voevmedical.com/   и   ...

avatar

Помощ за закупуване на помощни средства за хора с увреждания. Ред за отпускане и корупционни практики.

Всички хора с увреждания, деца и възрастни , трудно подвижни, лежащо болни, инвалиди, възрастни хора трудно подвижни или лежащо болни имат право на целева помощ от Агенция "Социално подпомагане" отпускана за закупуване на помощни средства и медицински изделия. Не е задължително Експертно решение ТЕЛК. Важно е състоянието и увреждането удостоверено със съответните медицински документи.
Публикацията е от Георги Воев, управител на "Воев-София" ...
avatar

30 03 2016 Въпроси и отговори за помощни средства. Възрастни хора трудно подвижни или лежащо болни, инвалиди с ТЕЛК и хора с увреждания без ТЕЛК, с епикризи и без епикризи. Права и целева помощ за закупуване.Корупционни схеми. Съвети.

Въпросите са групирани в 2 раздела

I. Въпроси зададени в електронната поща etvoev@abv.bg

II. Министерство на труда и социалната политика. Въпроси и отговори. Разширен коментар на Георги Воев

 

I. Въпроси зададени в електронната поща etvoev@abv.bg

Въпросите са автентични и са зададени в електронната поща.
Отговорите са на Георги Воев, управител на “Воев-София” ЕООД, удостоверение за регистрация 099/11.02.2008099/11.02.2008 ...
avatar

Актуализация 17.08.2016г.Възрастни хора, лежащо болни или трудноподвижни. Инвалиди с ТЕЛК и без ТЕЛК. Хора с увреждания. Права. Помощни средства. Какво може би не знаем?

Ваш близък е на легло или трудно се обслужва сам. Възрастен е и никога не е боледувал. Или е с увреждания отразени в ТЕЛК или епикриза, бил е лекуван в болница или изобщо не е лежал там. Участник при ПТП-с увреждания или без такива. Нуждаете се от помощ,помощни средства или съвет. Какво да направим ако имаме болен в къщи? 

 Хората  на преклонна възраст без да са инвалиди могат да бъдат трудно подвижни или лежащо болни. Може да . ...

Web accelerated via IISpeed by We-AMP