avatar

Кампанията на AVON "От любов към живота" - "Застани до мен"

Най-мащабният поход срещу рака на гърдата ще бъде на 27 септември

Най-мащабният поход срещу рака на гърдата ще събере хиляди столичани на 27 септември пред Народния театър „Иван Вазов”

Най-мащабният поход срещу рака на гърдата ще бъде на 27 септември
Елена Петрова кани столичани да се включат в най-мащабният поход срещу рака на гърдата в България на 27-ми септември.

Най-мащабният поход срещу рака на гърдата в България ще събере хиляди столичани на 27-ми септември, в 10.30 часа пред Народен театър „Иван Вазов” в гр. София. Маршрутът на благотворителното събитите ще премине по ул. Дякон Игнатий, по бул. Витоша и ще завърши пред НДК, като за първи път инициативата ще обхване и градове в цялата страна. Представители на AVON в над 20 града на страната, ще раздават образователни листовки на своите съграждани, с които отново ще фокусират вниманието им върху нуждата от навременна превенция срещу болестта.   За първа година активните столичани ще имат възможност да се включат в кампанията “От любов към живота” не само като участници, но и като посланици на добра воля редом с официалните посланици на кампанията Цветана Манева и Мария Гроздева.

Всеки желаещ да бъде отговорен към своето здраве и здравето на хората около себе е необходимо само да се регистрира на сайта на кампанията www.otlubov.com с минимум двама свои близки и заедно с тях да участва в Националния поход срещу рака на гърдата на AVON. На сайта на кампанията всеки кандидат-посланик ще намери личните съвети на звездите към кого да се обърне в желанието си да набере съмишленици, информация и статистика за заболяването в България, както и информация за розовите продукти от благотворителната серия „От любов към живота”.

Като благодарност за активното отношение организаторите на кампанията AVON България ще дарят допълнителни профилактични прегледи на жени в нужда в гр. София, равни на броя участници в похода срещу рака на гърдата. За участниците в събитието са подготвени и допълнителни изненади. Eдни от най-известни и любими български  изпълнители ще се включат в кампанията с два благотворителни концерта – на стартовата точка пред Народния театър „Иван Вазов” в 10:30 часа и на финалната точка пред НДК. По време на благотворителните базари посетителите ще имат възможност на живо да се срещнат с едни от най-обичаните български певци, спортисти и актьори, а за най-малките участници ще има на разположение специални детски кътове.

За всеки участник в похода партньорите на кампанията Coca-cola Light и Бъргър София са подготвили безплатни напитки и сандвичи.

На апела на кампанията “Застани до мен” днес откликнаха Силвия Лулчева, Гергана Гунчева, Елена Петров, Лилана, Ива Екимова и д-р Елмира Павлова, управител на Националния онкологичен медицински център, които лично каниха столичани да се включат в тяхната приятелска група и да участват редом с тях в похода срещу рака на гърдата на AVON на 27-ми септември.

„За да си посланик на такава кауза, се изисква желание, отговорност и силна мотивация. Вярваме, че българките имат такава и чрез личния ни пример най-лесно ще им напомним за борбения дух, който притежават. Като жена и лекар зад моята най-силна мотивация винаги стои фактът, че зад над 10 000-те профилактични прегледи, които до сега са осигурени благодарение на кампанията на AVON “От любов към живота”, стоят спасени истински жени, майки, сестри и приятелки, които сега се усмихват благодарение на общите ни усилия”, заяви д-р Павлова.

Благодарение на средствата, набрани в кампанията през 2007 г. само за месеците май, юни и юли са прегледани над 1900 жени в градовете Петрич, Сандански, Мелник, Кресна, Симитли, Гоце Делчев, Доспат, Видин, Лом, Мизия, Кнежа и Бяла Слатина. Статистиката от проведените прегледи е: открити са 32 жени с доброкачествени заболявания и 177 със суспектни и злокачествени, които са насочени за допълнителни изследвания и лечение.

Освен прегледите в гр. София, AVON България ще дари още 2000 прегледи за градове, в които мобилните машини не са оперирали: Тетевен, Севлиево, Елена, Луковит, Червен бряг.

 

Уважаем потребители,(позволявам си да ползвам пофициалното писмо-покана )


Всеки ден животът ни изправя пред редица предизвикателства. Често пренебрегваме семейство, приятели и здравето си, заради ежедневните задължения, които ни обсебват и ограбват онези малки моменти, които ни правят щастливи и доволни от живота.

Можете да промените начина си на живот и да мотивирате хората около себе си също да го направят, за да бъдат по-щастливи. Нужно е просто да останете сама със себе си и да преосмислите приоритетите си.

Много жени вече го направиха и се включиха в една благородна инициатива, мотивирани „От любов към живота”. Ние се обръщаме и към теб: „Застани до мен” на 27 септември 2008г., събота, от 10.30ч. пред Народен театър Иван Вазов, за да извървим пътя към по-доброто бъдеще. Нека заедно се включим в най-големия Национален поход срещу рака на гърдата, защото тази година AVON ще дари допълнителни профилактични прегледи срещу рак на гърдата и в София, равни на броя на участниците в похода.

Стани един от посланиците на кампанията и се включи активно в благородната кауза на AVON България, защото светът е здраве и красота. Нека заедно да призовем българските жени редовно да отделят време за профилактика на заболявания като рака на гърдата, за да променим черната статистика.

Когато сме заедно, всяка цел е възможна!


С уважение:
                      Цветана Манева и Мария Гроздева

Повече информация ще откриете тук:
http://www.otlubov.com/