Модул „Подобряване на условията за лабораторна и експериментална работа по природни науки“

На сайта на МОН е публикуван препоръчителен списък за закупуване от училищата на уреди, прибори, пособия,стъклария, реактиви и други консумативи за обезпечаване на експерименталната работа по учебния предмет човекът и природата в V клас. Без съмнение, тази програма дава възможност на училищата да попълнят с прибори своите кабинети по природонаучни науки и със сигурност много училища - на сайта на МОН има публикуван и списък на одобрените учебни заведения - ще имат възможност да се възползват от нея.
Списъкът включва множество важни за учебния процес помагала и прибори, сред които увеличителни стъкла, равнораменни и електронни везни, микроскопи, спиртни и цифрови термометри, телескопи, звездни карти, учебни комплекти за лабораторна работа, като епруветки, предметни стъкла и др.

Откъде могат да се закупят тези пособия? Отговор дава онлайн магазинът Учител.BG, на който могат да се намерят голям брой от тях, като се спести време при изборът и покупката им. Точно сега пък могат да се закупят с до 20% отстъпка микроскопи с които да се оборудва класната стая по биология. На сайта могат да се намерят и консумативи и реактиви за часа по химия, везни за насипни предмети, цифрови везни, както и обикновени. Ако търсите телескопи, разнообразието е голямо, а също тук може да намерите и звездни карти и други аксесоари, които могат да се закупят по програмата за "Подобряване на условията за лабораторна и експериментална работа по природни науки".

Ако и пред Вас стои задачата да заредите своя кабинет по тази програма, не се колебайте да разгледате онлайн магазина. Можете да го посетите на адрес http://uchitel.bg/